Thursday, July 29, 2010

SeBuLan ZianA PuJuK SuaMi BerLakOn ikLan : eH! ikLan suDah keLuar kE BeLum?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:30 AM
Photobucket

Rasanya sudah lama Ziana tidak bergambar bersama suami. Suami dia pun agak `low
profile` dan tidak melibatkan diri secara langsung dalam dunia hiburan. Baguslah. Dia tahu membeZakan, siapa yang jadi artis sebenarnya. He he he he.

Mereka telah menjadi duta bagi produk Antabax yang merupakan produk ke lapan Ziana sebagai duta. Populariti dia tetap adakan? Siapa yang kata orang yang sudah kahwin tidak lagi popular? Oh! Ada! Abang botak yang `world` itu!! Opsss!! Terlebih sudah. Ekekekeke..

Okeylah! Saja mahu kongsi gambar terkini Ziana dan suami buat peminat beliau. Maklumlah orang kampung, kenalah promosi sedikit. Ha ha ha ha..

Sumer gambar dan berita di sini.

Nota kakitanganku : Tunggu dia jadi duta Cencalok. :))





13 kUs-kUs:

Adlina Husaini on July 29, 2010 at 10:21 AM said...

banyak btui duit depa kan tedi..jadi duta sana sini..

atty's on July 29, 2010 at 10:26 AM said...

bagus suami dia ni .low profile je..

makdara TERDIVA on July 29, 2010 at 10:26 AM said...

oh abg nuar..eh tiba2 plak :)

Salmia on July 29, 2010 at 10:43 AM said...

mesti tipu..
hahaha..
(iklan proton)

Watierman, rmanbkr on July 29, 2010 at 11:34 AM said...

Weeeeei tak baik tau kutuk adik botak Akak tu....sian dia....!!! ni yang akak dok tunggu bila Tedi nak jadi duta belacan Melaka..boleh Akak dapat diskaun banyak sikit!!! Hari tu borong 10 ketoi yg besar2 puas hati!

tasekM on July 29, 2010 at 11:49 AM said...

laki dia tinggi. aku suka...

:)


.

hans on July 29, 2010 at 11:57 AM said...

lepas nih aku dengan lisa lah plak ganti tempat diorang nih
hahaha

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

Misz Pinkie Winkie on July 29, 2010 at 11:58 AM said...

budak botak tue dah tak world..opss terlebey sudaaa....

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. on July 29, 2010 at 11:58 AM said...

huhuhu...duta cencalok???bistu duta budu saper yang layak???hehehe...

POSH76 on July 29, 2010 at 12:16 PM said...

I peminat setia ZZ she very the low profile

redNing on July 29, 2010 at 12:21 PM said...

ko pon bleh duta cencalok huhuu

Softtouch [Hanim] on July 29, 2010 at 12:27 PM said...

sy pun sprasan dah kuar ke belum iklan dia tedi...

ain on July 29, 2010 at 1:27 PM said...

org cakap....kalu lepas kawen terima org baru...rezeki makin murah...ade lak artis yg sorang tu...lepas kawen turus jatuh merudum...macam jatuh dari helikopter...upssss

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting