Saturday, July 31, 2010

mEmEy SuHaizA TiBa-TiBa TerencaT aKaL? erHmMmm.. KasiHan nOrmaN haKim! sEmOGa cEPaT SemBuh!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:15 PM
Photobucket

Memey Suhaiza sudah gila. Sudah terencat akal. Tiba-tiba? Kasihan.

Baca akhbar atas talian tadi, di beritakan Memey menjadi begitu bodoh, lembab dan kebudak-budakan. Apa sudah jadi? Buatan orang? Dia telah di sisihkan oleh adik beradiknya sendiri. EhMmMm...

Tapi yang menariknya Norman Hakim tetap setia di sini menemani. Melayan kerenah Memey yang sudah menjadi `suku` itu. Wah! Cinta sejati gitu!

Okeylah,
ini adalah watak Memey dalam drama Ghia. He he he. Seorang gadis gila dan terencat akal yang di sisihkan keluarga tetapi menjadi perhatian abang iparnya. Siapa watak abang ipar? Normanlah. Siapa lagikan? Ekekekekeke..

Macam manalah rupanya dia berlakon jadi terencat akal ek? Kelakarlah pula rasanya. Ha ha ha :))

Siapa pelakon yang sesuai melakonkan watak orang gila atau perempuan terencat akal pada fikiran kamu?

Sumber gambar dan berita di sini.

Nota kakitanganku : Tetap suka Nor Khiriah berlakon jadi terencat. Macam watak Nomi dalam drama Kerana Cintaku Saerah. :))





23 kUs-kUs:

nareiQa on July 31, 2010 at 10:06 AM said...

nor khiriah pon ade belakon cam budak 3 suku citer KARIPAP kot kalu tak silap . best gak :)

m4rilyn on July 31, 2010 at 10:09 AM said...

lakunan nor khiriah sangat bagus.

Miss ... on July 31, 2010 at 10:18 AM said...

wakaka ingat btol la td hehe

Softtouch [Hanim] on July 31, 2010 at 10:20 AM said...

sy pun suka norkhiriah jgk..

ejaMaria on July 31, 2010 at 10:25 AM said...

mmm minat norkhiriah juge...

relevan on July 31, 2010 at 10:26 AM said...

Saya tak suka Nor Khiriah sebab beliau sudah kahwin..hehe!

mier@merr on July 31, 2010 at 10:42 AM said...

norkhiriah mmg terbaek!

[s][u][e][h][a][n][n] on July 31, 2010 at 10:42 AM said...

suka nomi!

J.M.R on July 31, 2010 at 11:07 AM said...

bila la diorg ni nk kawen ek

sarah shafie on July 31, 2010 at 11:24 AM said...

nor khiriah mmg best lah..jd je die brlakon..

dunspeak♥ on July 31, 2010 at 11:54 AM said...

lakonan nor khiriah memang bess ;)

Kak Anie on July 31, 2010 at 12:06 PM said...

tEDl bikin suspenlah...ingatkan betul tadi...tapi apa2 pun Norkhiriah is the best...hehehe

ashie023 on July 31, 2010 at 12:33 PM said...

lorrr..seb bek aku baca sampai abis td...aigoooo tedi..ahhahha

mar on July 31, 2010 at 12:33 PM said...

wah mmg suspen je mula2 baca tdi.

beautiful_rose on July 31, 2010 at 12:35 PM said...

suke tgk nor khiriah berlakon..sgt menjadi =)

My MiRa on July 31, 2010 at 12:54 PM said...

ni post ttg meymey atau norkhiriah.....he3....

~LP Lum~ on July 31, 2010 at 12:58 PM said...

salam tedi~

lor.. igtkan benar2 dah mereng si memey tu... :))

Ieda Al-Habsyi on July 31, 2010 at 1:32 PM said...

ingatkan bebetoi bodoh2 c memey tu, bagus gak kalo jd bodo2 hehhehe!

Tulip on July 31, 2010 at 3:15 PM said...

hehehe.tak sabar nak tgk hasilnya..=D

IntanBerlian on July 31, 2010 at 6:45 PM said...

ceh kuingat memang sewel betol.huhu

nadirah_nor on July 31, 2010 at 8:45 PM said...

erkkk,,, boringlahhh cita pasal diowang -________-"

hazman aka species1980 on July 31, 2010 at 8:59 PM said...

hmmm....rasanya si memey nie asyik dapat watak BAIK jee...

~** PROFFY **~ on July 31, 2010 at 9:02 PM said...

dah kawen ke dowang ni

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting