Tuesday, July 06, 2010

'americaN CurL Cats' : BeLanJaLah akU. Tidak MahaL. RM 900.00 SaJa!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:30 PM
Photobucket

Balik makan US Pizza semalam acara wajib jika lalu di Bukit Katil ialah singgah di 'Petshop'. Bukan mahu beli apa pun, saja 'skodeng-skodeng'. Tuan kedai itu pun sudah cam aku!

Budak ini tinggal seekor dalam sangkar. Jantan Pemalas kata tuan kedai. Harga RM 900.00. Umur dalam 5-6 bulan rasanya. Warna cantik kacukan persian. Aku pun tidak pasti.

Duduk layan-layan dia yang tergolek-golek gedik dalam sangkar.

Photobucket

Budak ini pula sedang di latih oleh pembantu kedai.

'Apa khabar'. 'Hello'. 'Hai'.

'Asyik kau je yang bercakap. Bila burung ni nak pandai.'

'Baru lagilah kak. Baru seminggu saya ajar.'

'Ye lah, minggu depan akak datang, burung ni tak boleh lagi bercakap. Siaplah kau.'

Ha ha ha ha.

Pandai-pandai saja aku ugut orang!!

Nota kakitanganku : RM 900.00 boleh beli stok setahun makanan Dak Itam :))





16 kUs-kUs:

NARDtheNERD on July 6, 2010 at 12:33 PM said...

eheee~
simpan la duit nuff pergi beli budak tu tedi..hehehe

Softtouch [Hanim] on July 6, 2010 at 12:35 PM said...

comelnya..sy pun suka kucing parsi tu..lembut jer bdn dia..mcm selimut..geram...

Hana Faza-same person on July 6, 2010 at 12:40 PM said...

sukee... sgt impikan ada sekor..

deena awanis on July 6, 2010 at 12:44 PM said...

cantiknyer bulu dia...

gabanMorka on July 6, 2010 at 12:45 PM said...

aku teringin bela ular

.::WaNiE::. on July 6, 2010 at 12:48 PM said...

hihihi 900 ok lagi

dari bengal

pengsan

hahaha

Miss Izah Mohamed on July 6, 2010 at 12:49 PM said...

900 BOLEH WT SHOPPING.. WOOTT! :d

ciK LyndaWawa igUana on July 6, 2010 at 12:52 PM said...

ape kate ko hadiahkan kucing tu pada aku..hehehehe...berkat hidup..wakakaka

~LP Lum~ on July 6, 2010 at 1:31 PM said...

salam tedi~

cumelnya kucing tu.. tapi amat mahal lor.. kat rm1k tu... :)

m.q on July 6, 2010 at 1:35 PM said...

aku pun berminat dgn american curl ni tedi :)
tp yg plg aku teringin
nak bela kucing baka mainecoon
hrga op kos la mahal jugak

baik aku kutip dan bela kucing tepi jln sja :))

~** PROFFY **~ on July 6, 2010 at 2:02 PM said...

aku pun suka pegi pet shop!!

Misz Pinkie Winkie on July 6, 2010 at 3:04 PM said...

alolo.
comelnya...burung itu jugak comel sungguh.
kalo burung lebih petah dari tuannya.
sapa mahu jawab.hihihi

Lelaki Ini on July 6, 2010 at 3:43 PM said...

mahalnyew!

Juz Call Me Sharz on July 6, 2010 at 4:03 PM said...

mmg ade hati nak beli kucing yg cantik2..bulu kembang.,,tapi bile pikir sal duet rase cam sesak nafas je..huhu..

*berharap ade lagi kucing cam baby kene tinggal mak kat belakang umah...hehe.. :)

mamai on July 6, 2010 at 5:51 PM said...

Tedi bro dah dapat sepasang anak kucing yang warnanya semua putih....

cikgu isza on July 6, 2010 at 7:48 PM said...

Ada juga yang sanggup beli mahal-mahal kan.. kucing tempatan pun cantik kalau dibela elok.. :)

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting