Wednesday, July 07, 2010

Si GarFieLD : TeLinGa suDaH JaTuh! KaTeGori KKU LaGi!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:25 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tiba-tiba nama jadi Si Garfield. Ha ha ha.

Telinga sudah jatuh dan tidak mencanak. Sila rujuk gambar akhir untuk lebih jelas. Telinga sebelah kanan. Kesan daripada 'aural Haematoma'.

Esok mahu bawa ke vet lagi untuk tengok telinga dia macam mana. Darah sudah tidak berkumpul tetapi sisanya masih ada.

Belum lagi di serah kepada tuan baru. Tunggu dia betul-betul okey dulu! Tapi aku rasa dia sudah ada 'girlfriend'.Sebab nampak dia melepak dekat rumah yang ada kucing hitam legam! Aduhai!

Nota kakitanganku : Sudah pandai merayap, kena pakaikan kolar!





13 kUs-kUs:

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! on July 7, 2010 at 10:17 PM said...

hehe..xpa warna bulu ngan besar dia hampir sama ngan garfield...bole lah tu ltk nama garfield..

azieazah on July 7, 2010 at 10:21 PM said...

Seronok jer tengok orang yg minat bela kucing dan kucing tu pun terbela cantik dan cute...

Cuma nya, Kak Azie tak minat dgn kucing, cuma suka tengok jer. Ok ler tu kan? :)

Gee on July 7, 2010 at 10:26 PM said...

salam tedi,

setakat ni, rasenya aunty tak gi lah ke Melaka for the coming cat show. anyway, tgk lah kalau ade rezeki, boleh juga pegi.

maiyah on July 7, 2010 at 10:29 PM said...

hehe.. ok le tu, bleh geng yek garfield ngeeee

NUNU EERA on July 7, 2010 at 11:25 PM said...

merayap?? xckup garfield 2 cz garfield 2 jalan pun mls kan??

JMR on July 8, 2010 at 12:54 AM said...

seb baik jatuh, kalo tinger dia tertinggal kt blakang camana?

EYANG RESI 313 on July 8, 2010 at 3:10 AM said...

Hmmmm....
Warna bulu itu cantik dan manis kelihatannya. Kenapa harus warna ungu ?

meo188 on July 8, 2010 at 3:39 AM said...

hemo hemo... kucing jerman nie

meowwmania on July 8, 2010 at 4:09 AM said...

cian si kuning..xpelah janji sihat kan ;)

ctpayong on July 8, 2010 at 4:47 AM said...

hitam itu menawan wei. bygkan kaler anak die nnt belang oren hitam..cam ghimau tu.

Miss ... on July 8, 2010 at 8:22 AM said...

ape dah ada awek??? ala nanti terpisah la dorang ekeke

Softtouch [Hanim] on July 8, 2010 at 9:15 AM said...

telinga jatuh?mcm2 lah etdi nie..he eh he...mintak2 telinga dia sembuh terus yakde yg serius..sedihnya nak bg kat tuan baru..

kella on July 8, 2010 at 11:42 AM said...

aku suka garfield ini!!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting