Monday, July 05, 2010

US PizzA : 2 ekOr rasaKsa yanG KeLaParaN MemBahaM SehinGGa LiciN! nyUM! nyuM!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:30 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tertunailah hajat makan percuma US Pizza petang tadi. Ekekekek. Bila sudah percuma dan di belanja manfaatkanlah sebaik mungkin seperti sila kosongkan perut sedari tengah hari agar dapat memuatkan sebanyak mana pizza yang boleh di makan. Ha ha ha...

Makan US Pizza di Bukit Beruang. Sederet dengan Kolej Komuniti. Tiada orang. Kami berdua sahaja selain pekerja-pekerja pizza. Jadi memang buat macam rumah sendiri.

Ini kali pertama aku makan US Pizza. Sejujurnya ia lebih berbaloi dari Pizza Hut. Apa yang di dalam gambar itulah di depan mata. Kalau Pizza Hut, selalunya indah khabar dari rupa.

Pizza Tom Yam itu memang lazat tapi sayangnya hanya order 'personal size'. He he he. Manakala 'Bolognise Chicken/Meat' juga boleh tahan dengan 'regular size'. Hik hik hik.

Selepas ini mungkin boleh cuba pizza yang lain pula. :))

Selamat menjamu mata.

Nota kakitanganku : Kadang-kadang, jarang-jarang. Kalau selalu, semakin berjogetlah lemak aku!!





21 kUs-kUs:

aNiSa hANg tUaH on July 5, 2010 at 8:14 PM said...

nom.nom.nom.sedapnyee

.::WaNiE::. on July 5, 2010 at 8:19 PM said...

pizza yg paling den tak suka lah pizza hut

huhuhu

pizza tu kelihatan sangat sedap oohhhhh

~LP Lum~ on July 5, 2010 at 8:26 PM said...

salam tedi~

huhuhu.. aku xgemar mam pizza walaupun pizza hut sekali pun... :)

fiq on July 5, 2010 at 8:30 PM said...

x pernah dgr pn us piza. ke fiq sorg je yg xtau? hehe.. fiq mmg anti piza hut. lg suka domino piza =)

sarah shafie on July 5, 2010 at 8:35 PM said...

tau2..us pizza kt b.beruang tu..tp tk pernah pun mkn lg..leh try lpas n..

Wanita Mutalib on July 5, 2010 at 8:53 PM said...

sedapnya nyum nyum!!

maCy on July 5, 2010 at 9:16 PM said...

err.. xpna tau pn..huhu

HonEyBuNNy on July 5, 2010 at 9:55 PM said...

sedAPNYA....terliur la...;-(

e.t.t.y on July 5, 2010 at 10:10 PM said...

suka dominos sebab lagi sedap dari pizza hut. tp dah balik melaka, tak dapat rasa lagi.

mungkin us pizza pilihan kedua lepas dominos.

nanti nk try.

!!!~ZuE SmiLeYx5~!!! on July 5, 2010 at 10:12 PM said...

cik tedi apsal pizza nie cntik sgt...mengganggu keimanan jek...hahaha

cikgu isza on July 5, 2010 at 10:12 PM said...

kat ipoh takdak.. huk3

nisya on July 5, 2010 at 11:05 PM said...

tak suka pizza heee

~AmyLiana8886~ on July 5, 2010 at 11:33 PM said...

yummy yummy...bestnyer..

mr.donut on July 5, 2010 at 11:55 PM said...

bukit beruang.aku rindu sgt tempat itu.tempat kelahiran aku.dgr cite dah semakin maju.hehe.pizza kat situ boleh tahan.

zns on July 5, 2010 at 11:57 PM said...

tak taulah us pizza macam mana? yang baru ker? rasa dia ok tak cik tedi?

PinQib on July 6, 2010 at 12:00 AM said...

sedap., marvelous..
napa kat sp ni xda us pizza

m.q on July 6, 2010 at 7:49 AM said...

sedapnya..
tgk gambar saja pun dh rasa lapar..

@rE-LonG on July 6, 2010 at 8:01 AM said...

Perh..terliur kT tgok Us pizZa ne..hoho

Tuah Hanani on July 6, 2010 at 8:29 AM said...

us pizza ni ada kat mana lagi selain kat melaka ye cik etd?

meowwmania on July 6, 2010 at 9:31 AM said...

sedapnya!

lapaaa.................

Softtouch [Hanim] on July 6, 2010 at 9:43 AM said...

sedaP n gebunya pizza tu tedi..tebalnya cheese n isinya tu...kat cni mcm xde je US pizza ker sy yg xtau..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting