Wednesday, June 16, 2010

18sx : KekasiH GeLaP TeruJa BerGamBar DenGan webCam BerDua aTas kaTiL SamPai TerTiDur kEPenaTan.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:00 PM
Photobucket



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kesan dari sambutan gambar-gambar 18 sx sebelum ini kali ini aku bawakan lagi gambar-gambar hangat untuk tatapan bersama.

Seperti biasa, sila tengok di bawah pengawasan orang dewasa bagi mengelakkan keterujaan berlebih-lebihan berlaku.

Sekian terima kasih.

Kemaskini : Wey!! Aku pakai bajulah!! Yang blur itu adalah BANTAL MUCUK' Ha ha ha ha!

Nota kakitanganku : Syok sangat sampai tertidur!





36 kUs-kUs:

m4rilyn on June 16, 2010 at 2:39 PM said...

ooo 18sx nyeeeeee

Miss Izah Mohamed on June 16, 2010 at 2:40 PM said...

HOOH MANUSIA DAN KUCING.. PEREMPUAN KUCING LA NI YE.. HIK3

DALILA on June 16, 2010 at 2:41 PM said...

hehe...comelnya..tidur kepenatan depan webcam

~LP Lum~ on June 16, 2010 at 2:42 PM said...

hehehe...
hangat sungguh gmbr tu ted... :)

apapun, 2 dak kurap ke ted?? awat muka dia dah makin encem?? :)

Misz Pinkie Winkie on June 16, 2010 at 2:44 PM said...

amboi...dah macam cover majalah,hhehhehe

MéuzAngelo™ XXIII on June 16, 2010 at 2:45 PM said...

blog ni pasal kucing je ke? sweettttt..~ ;D

Dee on June 16, 2010 at 2:50 PM said...

ko pakai baju x tedi? hahaha..

amaL on June 16, 2010 at 2:53 PM said...

tedi, kau macam tak pakai baju. hahaha

m.q on June 16, 2010 at 2:53 PM said...

terhangat dipasaran kekdahnya..

ckLah on June 16, 2010 at 2:55 PM said...

Nak kena tangkap basah ni...:P

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 16, 2010 at 3:11 PM said...

cun gak ko ni tedi :)

Snowwhite Zone on June 16, 2010 at 3:26 PM said...

tajuk entry ni btl2 mndebarkan. tgk aksi ko ni tedi.. hahhahhah siap ada sensor lg tu.. fuhhhhhh

redNing on June 16, 2010 at 3:27 PM said...

pape je lah huuuuuhu

Softtouch [Hanim] on June 16, 2010 at 3:32 PM said...

nmpak pun tedi walapun sipi2..he he he he

sarah shafie on June 16, 2010 at 3:32 PM said...

haha..ingtkn x pkai bju td..nk tgk jgk bntal bsuk tu..

dotblogspotdotkom on June 16, 2010 at 3:34 PM said...

nasib baik hang btau.. tidak tadi mau jg pacek tanya... tang blur tu.. park 18sx ke?.. huhuhu ko memang tak menahan!!!!

white rose on June 16, 2010 at 3:34 PM said...

kahkahkah...

ni not lusyah, but funny...

nampak mata 1 je...

azuan on June 16, 2010 at 3:37 PM said...

ingatkan betul3 18SX..teruja aku bukak wakaka

deena awanis on June 16, 2010 at 3:39 PM said...

dah kena tukar classification blog ni..=P

cik paro on June 16, 2010 at 3:47 PM said...

buat suspen je..
ingtkan ape lah yg kt tgah2 tu...
heheheheh..

aNiSa hANg tUaH on June 16, 2010 at 3:52 PM said...

hohohoho
sungguh seksi

Ms.Lilies on June 16, 2010 at 4:04 PM said...

Aku tetap tergoda dgn makhluk yg berbulu itam itu

zue on June 16, 2010 at 4:17 PM said...

ooo aku trpedaya.

QieFLy si Dolce on June 16, 2010 at 5:16 PM said...

heheheh....kak tedi ni wat suspen je taw...

e.t.t.y on June 16, 2010 at 5:27 PM said...

wow wow wow!!!!!!!

gosipppppppp

farra8979 on June 16, 2010 at 5:37 PM said...

ala, comei nyer...

Tuah Hanani on June 16, 2010 at 5:51 PM said...

wah... dak oyen dah mula tidur bersama cik ted ke???

Frodo Baggins on June 16, 2010 at 6:12 PM said...

>>__<<


18sx??
arghhhh kecewa.
wakakkakakaka


wohahhaa

Frodo Baggins on June 16, 2010 at 6:12 PM said...

>>__<<


18sx??
arghhhh kecewa.
wakakkakakaka


wohahhaa

LiNda on June 16, 2010 at 6:17 PM said...

Alaaaa...
kekasih gelap gulita .
hehee

NuR on June 16, 2010 at 6:34 PM said...

ni la kekasih gelap sbb cahaya dari laptop je..hehe....

lama tak singgah sini..
baru berkesempatan.

=)

bellar0ssa on June 16, 2010 at 6:34 PM said...

wahhhh 18sx abeslah ko nye mantal mucuk tu,hahaha

zeqzeq on June 16, 2010 at 6:45 PM said...

apa susah nak GELAPKaN kekasih, kena belajar cara2 nak putihkan kekasih, bagi orang semua nampak, tapi natural. kawan2 depan depan2 borakmacam biasa samada depan ayah atau depan sesama suami. cuma depan isterinya isteriku..

berkelah bersama-sama, masuk NGO bersama-sama.

buat aktiviti bersama-sama macam biasa, boleh jumpa hari -har tanpa GELAP...

yang gelapnya selepas itu BISA di aturkan..

qah qah qhaa..

Wanita Mutalib on June 16, 2010 at 7:37 PM said...

dengan si kuning eh :)

larra on June 17, 2010 at 5:44 AM said...

tedi..ngan si kurap ekk...dah naik pangkat ek dak kurap nii hhhehehe..leh lepak tido sebelah2 pas kurap dah remove ni..br la nmpak encem ..

Yatre Hayati on June 17, 2010 at 8:40 AM said...

wah hangat! hangat la tedi. heee

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting