Saturday, June 12, 2010

PaGi yanG GeLap, kiNi suDah TeranG. akU KucinGmu, Dan kaU Bos akU!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 AM
Photobucket

Dak Itam : krOohhhh!!
Bos : wOiiiiiiiii!! Bangun. Matahari dah terpacak tu!!!!
Dak Itam : ok! Ok!!

Photobucket

Bos : Aku cakap bangun!! Yang kau melepek kat situ apasal?
Dak Itam : Aku nak amek mood lah Bos! Kau boleh sabau tak??
Bos : grrrrrr!!

Nota kakitangan Dak Itam : Hujung-hujung minggu mahu rehat pun tidak senang!!





13 kUs-kUs:

redNing on June 12, 2010 at 8:59 AM said...

bucuk...bucuk...bucuk

a.z.r.i.n.a.03.07 on June 12, 2010 at 9:22 AM said...

dah..dah..

jangan lupa gosok gigi..




*kata2 yg xbley missd pada anak2..

mier@merr on June 12, 2010 at 9:31 AM said...

haha...sila ke blog aku...aksi2 kucen kita yang suka mentidokan diri...

AROL DSHW on June 12, 2010 at 9:41 AM said...

bos nie bagilah dak itam beristirehat hujung2 minggu nie.
kesian dia. :)

Miq- bukan anak kacukan biasa on June 12, 2010 at 9:51 AM said...

hye, miq tengok kucing.
miq skew kucing.
ngee.
boleh bagi kucing parsi tak?

jom ronggeng blog miq.

Salmia on June 12, 2010 at 10:11 AM said...

hahaha.. ujung minggu mesti nak rilek2

Softtouch [Hanim] on June 12, 2010 at 10:35 AM said...

ala nos ni pun satu bg lah dia chance nak rehat2kan diri...weekend maaa...

aNiSa hANg tUaH on June 12, 2010 at 10:44 AM said...

dak itam nk rehatkan minda tu
huhu

yoro okino on June 12, 2010 at 10:51 AM said...

hahhah..mcm artis dah

Roronoa Zoro on June 12, 2010 at 11:16 AM said...

haha.. kelakar la pulak.. nak rehat2 pulak dia.. =D

[s][u][e][h][a][n][n] on June 12, 2010 at 11:34 AM said...

selamat berehat dak itam hehehe

etty said...

sedap woh tidur atas tilam baruuuuu. bau kedai.

~LP Lum~ on June 12, 2010 at 1:38 PM said...

salam tedi~

hehehe... cian kat dia ted.. ujung2 minggu nak rest... :p

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting