Thursday, June 24, 2010

Ariel 'PeTerPorn' SeoranG Gay? : Gay iTu apA ayaH??

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:30 PM
Photobucket

Masa aku kanak-kanak dulu, tidak kenal apa itu 'gay'. Apa itu 'lesbian'. Homoseksual atau apa-apa sahaja.

Aku tertarik dengan satu artkel yang di siarkan di dalam estidotmy. Pautannya boleh di lihat di sini.

Pautan ini amat bagus di baca.

Jika seorang anak bertanya :

'Ayah, apakah itu gay?'

Apakah yang kita perlu jawab? Mereka akan mencari sendiri di internet dan akan berjumpa dengan pelbagai gambar dan artikel. Dari situ mereka akan terus mencari dan mencari sehingga berjumpa jawapan yang mereka sendiri belum tentu faham.

Kadang-kadang apa yang boleh di cari hanya dengan hujung jari boleh memberi kesan negatif dan positif. Positif, bila mereka sudah tahu jawapannya dan negatif bila mereka jadi terlalu asyik dengan jawapan yang di perolehi.

Mencabarkan menjaga dan mendidik anak-anak zaman sekarang?

Gambar Ariel?Oh ! Baca dalam Mstar tadi, Ariel juga di percayai seorang Gay!!!
Berita di sini.

Nota kakitanganku: Tahu didik anak kucing sahaja! :)






19 kUs-kUs:

Salmia on June 24, 2010 at 1:02 PM said...

macam-macam si superporn ni..

aNiSa hANg tUaH on June 24, 2010 at 1:07 PM said...

heee
tapi,minat dgn ariel.
lagu die best

Yunus Badawi on June 24, 2010 at 1:14 PM said...

Bukan senang jadi ibubapa sekarang tapi itu tidak seharusnya mematikan semangat mereka yg belum berkahwin hehehe

Nur Su'aidah on June 24, 2010 at 1:22 PM said...

gay pulak dahhh die ni. femes tol skrg. hahaha~

JMR on June 24, 2010 at 1:35 PM said...

kucing ada spesis gay / nyah x kak?:-p

~LP Lum~ on June 24, 2010 at 1:37 PM said...

salam tedi~

huhuhu.. bisex pulak dah... apa2 aje ar bntang2 artis2 nie...

syaf on June 24, 2010 at 1:41 PM said...

mcm2 si ariel nih, tp betulkah???
takot nanti jadik satu fitnah lak...


hurmm, susah gak nk jadik mak bapak dlm zaman moden nih

makdara terdiva on June 24, 2010 at 1:43 PM said...

pun sedang berfikir2 ape nak diterangkan kalau anak2 yg 3 ketul itu bertanya soalan yg sama..huh!! mencabar minda tol la..ade jawapan bole tiru x???

zns on June 24, 2010 at 2:24 PM said...

huhu..susah tul...abis tu nak jawab apa ek?

nadirah_nor on June 24, 2010 at 2:25 PM said...

hebatt manusia dua alam nih
aahaha

ejdeejasmi on June 24, 2010 at 2:46 PM said...

dia jugak biseksual...ya ampun gersang sangat kot

Lya Colours on June 24, 2010 at 2:47 PM said...

peterporn
mcm2 hal

zulkbo on June 24, 2010 at 3:07 PM said...

salam..
ha ha..susah nak
jawab ni

ckLah on June 24, 2010 at 3:13 PM said...

Apabila Islam tidak lagi dijadikan cara hidup....

Alimaz-Kembara Terasing on June 24, 2010 at 3:21 PM said...

mencabar dalam segala hal dlm mendidik anak2 ni....

Dee on June 24, 2010 at 3:27 PM said...

mcm2lah si pop corn ni..erk..hahaha...

PinQib on June 24, 2010 at 4:57 PM said...

gay ialah gabngan 3 huruf

peter mania on July 19, 2010 at 2:47 PM said...

Rasanya ada antara korang mesti ada penah go thru http://arielpeterporndownload.blogspot.com ni kan? Menarek kan? hahahahha..1st time aku blogwalking kat blog tu. Caya lah sapa yang buat tu, rajin & dedikasi!!! Siap ada link full download video Ariel Peterpon ngan Luna Maya, Cut Tari dan lain-lain.

Anonymous said...

tajuk tu salah la....sebenarnya xkan tau tau kewujudan manusia yang bernafsu pada lelaki n perempuan....itu dinamakan BISEXUAL...maknanya ariel tu bisex... utk pengetahuan bisex di bersepah....kat malaysia pun bersepah... utk pengetahuan kaum perempuan...maybe antara bf korang ada yang bisex...sebab ramai dah saya jumpa mereka bisex....

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting