Monday, June 14, 2010

SuDah MasuK BuLan ReJab : ManFaaTkan KeHaDirannyA!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:50 AM
Photobucket

Oh! Sudah hari Isnin. Cuti dua hari tidak terasa dua hari kerana sehari daripadanya telah di regut oleh tragedi tragis. Terasa lelah ini belum berakhir. Namun aku perlu kuat untuk beri orang lain kekuatan. Aku perlu tabah untuk beri orang lain ketabahan. Jangan sesekali rebah.

Sudah 1 Rejab. Banyak kelebihan yang ada dalam bulan Rejab terutamanya dalam beribadat dan puasa. Mari kita manfaatkannya bersama. InsyaAllah.

Selamat menyambut bulan Rejab. Semoga Allah S.W.T sampaikan usia kita hingga ke bulan Ramadhan! InsyaAllah.

Nota kakitanganku : Siapa belum habis ganti puasa sila angkat tangan? \o/







20 kUs-kUs:

Hazzy Ishak on June 14, 2010 at 7:48 AM said...

saya saya!!
ha ha

Lya Colours on June 14, 2010 at 8:13 AM said...

x lama lagi dah nak puasa...

relevan on June 14, 2010 at 8:31 AM said...

Selamat datang bulan rejab..kejap je rasa..

ashie023 on June 14, 2010 at 8:33 AM said...

ye ye..siapa yang x ganti pose tuh, sila lah berbuat demikian..(untuk pompuan saje, kalu lelaki yang monteng tu, sila2 lah ganti jugak ye..hehe)

Salmia on June 14, 2010 at 8:36 AM said...

ankat keyboard boleh? hahaha

m4rilyn on June 14, 2010 at 8:37 AM said...

saya saya saya dah abis ganti puasa ramadhan yang lepas...

sesapa yang dah settle utang moh kita pakat2 posa sunat Rejab.

amin

deena awanis on June 14, 2010 at 8:43 AM said...

belum abes ganti puasa..in fact, x mula pun lagi..ingat nak start ari ni.tapi baby lam pewot menjerit2 mintak nasi lemak laa plakk...

kak Erna on June 14, 2010 at 8:48 AM said...

tedi..menafaatkannya..sukanya menyambut rejab..kerana ..lepas ni syabaan dan ramadhan akan menjelma..

||| PöJìé PööH ||| on June 14, 2010 at 8:55 AM said...

Ammenn..
Sama” kita membuat persediaan menempuh Ramadhan seawal bulan Rejab ini :)

Love,
PojiePooh Abdullah

zella y on June 14, 2010 at 8:58 AM said...

salam bln rejab...
jom same2 puasa rejab... ;)

sHaH on June 14, 2010 at 9:14 AM said...

taun lepas penuh..tapi kena byr puasa nazar.. adeh..

~aSHa~ on June 14, 2010 at 9:15 AM said...

selamat beramal...semoga anda semakin ceria

fikaryna on June 14, 2010 at 9:18 AM said...

baru separuh..

[s][u][e][h][a][n][n] on June 14, 2010 at 9:26 AM said...

alhamdulillah...ganti dah habes...teruja sgt bila masuk bulan rejab ni :)jom rebut2 pahala

dotblogspotdotkom on June 14, 2010 at 9:41 AM said...

buat puasa sunat.. kira pra ramadhan... huhuhuhu

aZizoL on June 14, 2010 at 9:55 AM said...

aku xganti puase..hehe..
tp ade gak niat nk puase bulan rejab nih..jom same2

Softtouch [Hanim] on June 14, 2010 at 10:08 AM said...

saya saya (sambil angkat tangan)...

sy lg lah xterasa cutinya sbb ari sabtu sy keje...

iqbalsyarie on June 14, 2010 at 11:58 AM said...

wahaha...ganti jgn tak ganti!heee..Rejab~alhamdulillah~

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 14, 2010 at 12:14 PM said...

puasa sunat la. ekekeke

MiYOKO TACHIBANA on June 14, 2010 at 1:28 PM said...

saya..tak abih ganti lg...so, arini sy posa...tak sangka lak arini da rejab...cpt sggh masa berlalu...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting