Sunday, June 13, 2010

SaiFuL aPek Di TahaN PoLis ekOran DakwaaN SaLahGuna DaDaH : ErhMmmm...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:20 PM
Photobucket

Sumber gambar dan berita di sini.

Tertanya-tanya juga sedari tengah hari tadi siapa yang di maksudkan akhbar-akhbar atas talian tentang seorang pelawak terkenal yang di tangkap atas kes dadah.

Mstar Online sudah jawab soalan aku.

Orang popular ini susah, buat apa yang salah, berita akan jadi tajuk utama.

Dia baru di tahan. Tunggulah kalau ada pertuduhan.

Nota kakitanganku : Oh! Teringat kata-kata Wardina.







12 kUs-kUs:

Cik Akma on June 13, 2010 at 4:12 PM said...

apek? hadoii~

~LP Lum~ on June 13, 2010 at 4:40 PM said...

artis nie kekdg begong.. sebab apa aku ckp begong?? sebabnya, dorg ada bakat tapi xhargai bakat yg ada.. g ar telibat ngan dadah ar, scandal ar, apa ar..

||| PöJìé PööH ||| on June 13, 2010 at 4:43 PM said...

Hope dia bersih dadah.. Sbb dia jadi icon utk kanak2..

Love,
PojiePooh Abdullah

kak Erna on June 13, 2010 at 4:59 PM said...

tedi..terkejut..harap2 cuma tahan dan tidak disabit kesalahan..

Muhammad Fakhrul Rozi Abd Rahman on June 13, 2010 at 5:14 PM said...

Taoi mesti bersebab kan...takkan ditahan suka-suka pulak? Tapi harap-harap tak la...sebab dia berbakat

Amieynna Amin on June 13, 2010 at 5:15 PM said...

laa apek ke?
cari2 gak td sape yg dmaksudkan..
xsabar nak tunggu berita selanjutnya..

deena awanis on June 13, 2010 at 5:59 PM said...

bukan ke dulu apek penah kena tangkap gak kes dadah ni??hisyyhh..x serik2..

zulkbo on June 13, 2010 at 6:38 PM said...

salam..
parah la kalau mmg apek saiful
agaknya dah teruk ketagihannya
dulu kata sakit berubat di Indonesia..
agaknya kerana ketagihan ni lah..
wallahualam..

Yatre Hayati on June 13, 2010 at 6:43 PM said...

tedi kita tertanya-tanya apa yang wardina pernah cakap?

hans on June 13, 2010 at 6:53 PM said...

tedi...xleh buka dekat link tu lah...

aNiSa hANg tUaH on June 13, 2010 at 6:56 PM said...

apek oh apek
lawak anda selalu menghiburkan saye
:)

azieazah on June 13, 2010 at 7:04 PM said...

Ya.. gambar dah kuar berita TV3 tengahari tadi. Tunduk lindung muka dgn rambut panjang, konon....

Ya, WARDINA pernah kata: "tiada artis yang benar-benar boleh dijadikan idola.." SETUJU!

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting