Tuesday, June 29, 2010

MaaF Dan TerimA kasIh....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:30 PM
Terpaksa mengurangkan jumlah paparan di blog atas faktor masa dan kesihatan.

1. Tidak punya banyak masa untuk blogwalking. Jadi tidak adil rasanya aku berpusu-pusu memapar 'entry' baru dan kamu datang sedangkan aku tidak dapat membalas lawatan. Aku akan rasa bersalah dan terhutang budi, jadi mahu kurangkan rasa itu. :)

2. 'Migrain' bila berhadapan cahaya 'lappy'. He he he. Kepala masih bengong.

Terima kasih atas sokongan semua. InsyaAllah, bila keadaan menjadi normal, akan kembali seperti biasa.

Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih.





32 kUs-kUs:

Rifqah on June 29, 2010 at 8:10 AM said...

semoga cepat sembuh!~

(^__^)v

Lya Colours on June 29, 2010 at 8:22 AM said...

rehat dulu kasi tenang2 ye cik tedi

Lya Colours on June 29, 2010 at 8:22 AM said...
This comment has been removed by the author.
Watierman, rmanbkr on June 29, 2010 at 8:22 AM said...

Salam Dik...moga cepat sembuh ya....Akak juga agak sibuk kebelakangan ini....dan mungkin akan ke KL hari Khamis ini...Take Care ya!

iqbalsyarie on June 29, 2010 at 8:29 AM said...

Ok tedi..moga selamat-selamat ajew..
Latest post:Bagaimana mahu menyatakan sayang yg sebenarnya?

ejdeejasmi on June 29, 2010 at 8:32 AM said...

selamat berehat semoga pat semboh

nadirah_nor on June 29, 2010 at 8:37 AM said...

sis rehat banyakbanyak
then bila dah sihat meh serbu blog kitorang
hehehe
but please don't stop writing.

blueCITY® on June 29, 2010 at 8:42 AM said...

salam

ini aku
aku mmg dah kurang semua ini
sgt susah utk blogwalking huwaaaaaaaa....

prob prob

deena awanis on June 29, 2010 at 9:10 AM said...

aku pun x banyak masa nak blogwalking..mampu update blog sendiri & lawat beberapa blog je dalam 1 hari..weekn baru ada masa sket..

.::WaNiE::. on June 29, 2010 at 9:13 AM said...

migrain makan ubat :p

~aSHa~ on June 29, 2010 at 9:16 AM said...

aku suka dgn entry kamu tedi..tidak jemu ayat2 kamu yg santai..

Shamrin Mat Janih on June 29, 2010 at 9:22 AM said...

take ur rest..makan ubat

Softtouch [Hanim] on June 29, 2010 at 9:34 AM said...

semoga tedi cpt sembuh..xpe tedi, tedi brehat dulu yer..jgn paksa diri, kesihatan yg penting...take vare

nasikputeh on June 29, 2010 at 9:48 AM said...

moga kamu baik2 saja...

zns on June 29, 2010 at 10:05 AM said...

bila sakit..makan ubat ya..aku doakan yang baik2 saja..

redNing on June 29, 2010 at 10:16 AM said...

jaga kesihatan baik2

Zareda Norman on June 29, 2010 at 11:13 AM said...

sama-sama
sama-sama
sama-sama

POSH76 on June 29, 2010 at 11:44 AM said...

take care minum ait banyak2 & take a good rest taw

makdara terdiva on June 29, 2010 at 11:56 AM said...

pergh!! megren mmg mematikan segala mood2 yg ade didunia ni..

tk cre dear :)

Yunus Badawi on June 29, 2010 at 12:18 PM said...

berehatlah secukupnya. Tak perlu rasa bersalah kalau tak jengok blog saya dlm keadaan mcm ni.

Take care dan semoga cepat sembuh.

Misz Pinkie Winkie on June 29, 2010 at 12:41 PM said...

semoga cik tedi cepat sembuh.
jgn lupa mkan ubat yerk.
kurangkan jalan di tengah panas.
hihihi

baby berry on June 29, 2010 at 12:48 PM said...

get well soon ya... :)

mamai on June 29, 2010 at 12:49 PM said...

tedi kau layan bola lebih nie pasal tu pening tengok lappy

nj on June 29, 2010 at 12:58 PM said...

sitedi...

take care and get well soon...

Dee on June 29, 2010 at 1:13 PM said...

jaga diri ye tedi..suka je baca blog ni walau x buat kunjungan balas ke blog dee..hehehe..

miss anne on June 29, 2010 at 1:39 PM said...

get well soon k..

dotblogspotdotkom on June 29, 2010 at 1:57 PM said...

pakcik tau.. kamu migrain sbb rindukan pakcik kan....huhuhuhu ko mmg tak menahan...huhuhu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 29, 2010 at 3:19 PM said...

berehatlah tedi. jom datang kl jom. aku akan bercuti minggu depan jaga fatin

relevan on June 29, 2010 at 4:13 PM said...

Sama sama..

QieFLy si Dolce on June 30, 2010 at 2:02 AM said...

takpe2...kami faham akan itu...
Entry terkini : kamu ada guna Live Traffic Feed tak??

PinQib on June 30, 2010 at 11:21 PM said...

akak.. jgn slalu sngat tengok lappy...

rosak mater..


Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!


get well

aNIe on July 4, 2010 at 11:52 PM said...

tEDl...akak pun banyak terlepas entry tEDl...sebab sibuk....berehat ye tEDl

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting