Saturday, June 12, 2010

DenGan Baik HaTinyA akU MenCari PemenanG Untuk ceTakaN JuMLah PelawaT ke 82 448. maHu cuBa??

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:09 PM
Photobucket

Sudah lama tidak buat cetak skrin untuk nombor.

Jom!

Kita main 'refresh' sampai lebam! Tahu sudah taktiknya itu!!

Sila cetak skrin ( print screen ) untuk jumlah pelawat yang ke 82448.

'Captured' jumlah pelawat yang di kehendaki di sebelah atas kiri dan emelkan kepada aku di mylosermind@yahoo.com

Emel PERTAMA dengan menyertakan cetakan nombor yang di kehendaki di kira sebagai pemenang. Pemenang akan mendapat cenderhati seperti dalam gambar di atas. Sekeping kad, seutas rantai kunci dan kotak comel.

Kepada semua yang telah mengemelkan alamat untuk hadiah 'contest' yang lepas, jika belum mendapat hadiah atau saguhati sila beritahu. Aku sudah poskan semua. Takut ada yang terlepas pandang.

Sekian.

Nota kakitanganku : Kita tengok siapa yang kena!!






14 kUs-kUs:

zino on June 12, 2010 at 9:17 PM said...

nak hadiah sesaje je tak boleh ya hehe

aNIe on June 12, 2010 at 9:28 PM said...

Jom refresh sampai lebam...ahahahaha....

Akak ni cakap je nak cuba...sekali masuk...terus lupa lepas tu...

sekamar rindu on June 12, 2010 at 9:30 PM said...

nak hadiah tu...hehee

hanie@nisya on June 12, 2010 at 10:04 PM said...

esok pasti dapat pemenangnye :)

kella on June 12, 2010 at 10:11 PM said...

alamak... sekali jauh lagi pula! ;p

mier@merr on June 12, 2010 at 10:15 PM said...

hahaha....aci tak klu nak menang lagi...
nnti leh la aku buka satu galeri mini... adiah2 dr ko je...hehe

Jantan Keparat on June 12, 2010 at 10:25 PM said...

dah refresh..
x jadi!!!
hahahaah

JMR on June 12, 2010 at 10:40 PM said...

mlm2 ni kompom ada pemenang btuah..huh..

maiyah on June 12, 2010 at 10:50 PM said...

kita layannnn sampai lebammmm..

redNing on June 12, 2010 at 10:54 PM said...

x kena huuuuhu

aNiSa hANg tUaH on June 12, 2010 at 11:09 PM said...

tidak kena
oh tidak tidak
heee

Roronoa Zoro on June 13, 2010 at 12:01 AM said...

wee... nak cuba3.. hehe

AROL DSHW on June 13, 2010 at 1:31 AM said...

eh. sudah try refresh.
tak boleh pun. hurm.
fikir cara lain. haha. :D

a.z.r.i.n.a.03.07 on June 13, 2010 at 10:02 AM said...

huhu....

lepas dah..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting