Friday, June 25, 2010

B.L.O.G daN K.A.M.U!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:20 PM
Sudah berapa lamakah kamu berblog dan sejarahnya.

Aku berblog seingat aku sejak tahun 2006.

Mulanya di blog Yahoo 360.

Kemudian berpindah ke blogspot pada penghujung tahun 2008.

Mari berkongsi bersama sejarah kamu berblog.

Nota kakitanganku : Banyak kawan maya sahaja!






32 kUs-kUs:

ciK LyndaWawa igUana on June 25, 2010 at 10:35 AM said...

saya stat berblog tahun 2009.lewat lagi dari kamu tedi

Miss Izah Mohamed on June 25, 2010 at 10:38 AM said...

START BLOGGING SEPT 2008 :)
SY SYG BELOG SAYEEE NGEEEE

nuraarin-life on June 25, 2010 at 10:41 AM said...

Saya start tahun 2006 juga, melalui blogdrive

2009 baru guna blogspot..

dotblogspotdotkom on June 25, 2010 at 10:41 AM said...

alamak.. soklan bocor.... jawapan sudah siap semalam.... huhuhuh

m4rilyn on June 25, 2010 at 10:45 AM said...

start blog lupa tahun berapa tp kat friendster. lepas tahu makcik2 saya yang mulut laser baca blog saya thru anak dia terus saya stop sbb aku banyak kome pasal cara dorang. aku cakap hat bto dorang cam xleh terima.

skrg aku layan blogspot sbb xde sampah2 yang xleh terima kenyataan.

Watierman, rmanbkr on June 25, 2010 at 10:49 AM said...

Baru setahun jagung Dik!

mEiZ SHA on June 25, 2010 at 10:53 AM said...

saya berblog tgh tahun 2008..:)

Softtouch [Hanim] on June 25, 2010 at 10:56 AM said...

tahun lepas 2009 bulan 6 kot...

Qaseh on June 25, 2010 at 10:58 AM said...

blog sy masih baby lagii, lahir pd hujung tahun lepas...skrg br nak start merangkak hee hee

Yunus Badawi on June 25, 2010 at 10:59 AM said...

Saya mula berblog Apr 2008. Tapi ada 2 n3 aje utk 2-3 bulan pertama tu. Sampai ada org yg komplen. Lepas tu baru rajin update hehehe

makdara terdiva on June 25, 2010 at 11:09 AM said...

akak berblog awal 2008 kot..x ingat sgt..tp tulis cuma suka2 ati jer..coding2 pun x tau..
tapi sekarang rase nak demam kalau sehari tak tengok belog tersayang..haha!

h a n i e on June 25, 2010 at 11:10 AM said...

mula dari 2006. blog yg 1st bila baca blk adalah sgt menggelikan..hahaha delete yg tu..

buat blog yg skrg ni ms 2008. dulu malas update. byk entry lama dh delete. geli nk baca balik. :P

Angah on June 25, 2010 at 11:11 AM said...

saya bermula 2003..setia bersama blogspot...

pearl apple on June 25, 2010 at 11:12 AM said...

sy stat taun 2008 sebab terpengaruh dgn mmber yg gila blog, saya start aktif taun nih..kalau boleh tiap2 hari nk bc blog orang laen,suka2~~

Angah on June 25, 2010 at 11:12 AM said...
This comment has been removed by the author.
zulkbo on June 25, 2010 at 11:13 AM said...

salam..
january 2008

ikan emas on June 25, 2010 at 11:35 AM said...

memula tu...(tak ingat bila...) asyik jenguk,singgah dan lepak kat blog orang..

pastu baru bina rumah sendiri..

redNing on June 25, 2010 at 11:45 AM said...

aku hri nih genap setahun memblog

Nurhayati on June 25, 2010 at 11:51 AM said...

diriku baru lagi dlm dunia blog.. bulan 11 2008. tunjuk ajarku sifu!

sueanne on June 25, 2010 at 11:52 AM said...

beb,
kita start 2008..heeeeeeeeee..
best berkawan ngn kwn maya coz mcm2 citer ada...:p

~LP Lum~ on June 25, 2010 at 11:59 AM said...

salam tedi~

eheh.. memula kat frenster blog.. xigt ar taun bape.. :p
then ke blogspot nie kalo xsilap akhit taun lepas... :)

Ieda Al-Habsyi on June 25, 2010 at 12:04 PM said...

start buat disember 2008, konon nak citer asal anak, tapi skang citer asal aku yg lebih, uhuhuhu!

sHaiRA haIFA on June 25, 2010 at 12:09 PM said...

berblog strt 2009..sbb frust so nk luahkan perasaan..

Aini on June 25, 2010 at 12:21 PM said...

Mula berblog tahun lepas je....hehe
saya budak baru belajar =)

ashie023 on June 25, 2010 at 12:41 PM said...

start blogging 2007...sblom ni aktif kat myspace..

a.z.r.i.n.a.03.07 on June 25, 2010 at 12:58 PM said...

kRina start tahun 2006 di Netlog.
sekejap jer pastu berhenti.

Start balik tahun lepas bulan Feb.

kella on June 25, 2010 at 1:25 PM said...

ku pula mula pada taun 2008.. tapi masa tu sembunyi sembunyi diri! malu malu.. mula awal tahun ini2010 baru aku mula keluar dari kepompong! hahahaha.. lamakan! :D

deena awanis on June 25, 2010 at 1:50 PM said...

blog since 2008..tapi x aktif laa..asyeks bersawang jer blog..start from 2010 baru aktif..hhhihihi

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 25, 2010 at 2:37 PM said...

aku start 2008 :)

MyaFiza on June 25, 2010 at 2:59 PM said...

start kenal blog pada awal tahun 2009. bermula dengan wordpress kemudian berpindah ke blogspot. =)

Uruchimaru @ kf on June 25, 2010 at 3:57 PM said...

hampir 2 thn sda tedi kita berblog!

Dee on June 25, 2010 at 4:06 PM said...

tahun 2008 sis..tu pun sbb boring xde keje..asyik baca blog org je..hahaha..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting