Monday, June 14, 2010

hOw darE yOu Bos????

cOrat cOret Oleh : myQza pada 2:30 PM
Bos aku cuti hari ini. Okey! Hoye-Hoye.

Pukul 11.45 pagi dia terpacak depan pejabat!

'Eh! Bukan Bos cuti ke?'

'Oh! Gigi saya sakit. Pergi klinik. Ada 'time slip ni.'

'Eh! Petang ni saya masuk lambat sikit Bos.'

'Jangan lambat sangatlah. Pukul 3.00 saya nak pergi kedai yang saya tempah plak untuk LPS tu.'

Apa motif dia datang???

Kesimpulannya. Dia jimat cuti dia 1 hari. Datang pukul 11.45 pagi. Duduk sekejap. Ke hulu ke hilir dalam pejabat. Pukul 1.00 tengah hari pergi makan. Pukul 3.00 pergi ambil barang. Terus balik rumah.

Okey! Waktu bekerja dia sudah habis.

Senangkan Bos aku datang kerja!!!

Nota kakitanganku : Lagi nak pencen lagi malas ikut peraturan!





21 kUs-kUs:

Eazy Izzuddin on June 14, 2010 at 1:06 PM said...

baek dok rumah...
=D

aNiSa hANg tUaH on June 14, 2010 at 1:09 PM said...

heee.
senangnya jadik bos macam tu
dtg ikut suka
cuti ikut sedap
heee

kak tedi sabar yee

Hazzy Ishak on June 14, 2010 at 1:21 PM said...

lain pulak bos aku
dia cuti tapi masih datang keje

Misz Pinkie Winkie on June 14, 2010 at 1:30 PM said...

senangnye jadik boss.
duduk kejap..jenjalan kejappastue balik..
huh....kalolah kita pon dapat buat camtue kan ker best..
slalu dapat buat kat umah jerk..kalo kat opis..tidakla.

deena awanis on June 14, 2010 at 1:35 PM said...

yer laa..nak wat cane..dia kan boss..boss aku pun 2 kali 5 gak..pastu kalo dia ada kat opis mula laa abes dia nak kerah tenaga orang.kesimpulannyer, elok lagi kalo dia xde..huhuhu

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 14, 2010 at 1:39 PM said...

bos memang macam tu. ekekeke

Snowwhite Zone on June 14, 2010 at 1:44 PM said...

boss mmg sume blh buat... cuba kita lak yg buat?

Softtouch [Hanim] on June 14, 2010 at 1:44 PM said...

bestnya jd bos...sesuka jer dia yer...x aci...

makdara terdiva on June 14, 2010 at 1:50 PM said...

jadi bos mmg macam tu kot..huhu!

fikaryna on June 14, 2010 at 1:54 PM said...

bos ngelat org x bole wat pe!

dotblogspotdotkom on June 14, 2010 at 2:04 PM said...

emmm bos kamu tu mcm pacek je... tp pacek despes... apakah bos kamu itu juga despes.....

huhuhuhuhu

@rE-LonG on June 14, 2010 at 2:07 PM said...

Hahha..biasela tu tedi..dlu pn kT pnah tgOk bos mCm tu..lg nk pencen, mcm2 event dia gi n kursus dia g..jd dia jraG ada kat pjbt dah..hoho

Dee on June 14, 2010 at 2:08 PM said...

sabar jelah tedi..diakan bossssss..

ashie023 on June 14, 2010 at 2:11 PM said...

bos aku pun coti, datang opis..
jadik terikut-ikut perangai dier..

'AQILAH on June 14, 2010 at 2:26 PM said...

haha nak jadi bos la cam ni..:)

~aSHa~ on June 14, 2010 at 2:32 PM said...

sib baik tmpt sy bos sgt2 tepati masa...sy plak naik segan...sebelum jam 7.50 dah ada kat ofis...thari lak..kul 1 keluar...kul 1.55 dah ready di ofis...eheheheheee...kat sini kalo bos berani buat gitu...alamatnye kena tukar 24 jam..

kella on June 14, 2010 at 2:37 PM said...

uhhh... senang lah kalau camtu..
bos lah katakan..

tedi, aku telah ter'tag' kamu sekali lagi la! hadoii... ;p silalah sudi ya! :)

maiyah on June 14, 2010 at 2:41 PM said...

im the boss katanya..

m.q on June 14, 2010 at 3:19 PM said...

mmg best la boss ko jadik boss!!!

m.q on June 14, 2010 at 3:19 PM said...
This comment has been removed by the author.
nuraarin-life on June 14, 2010 at 4:30 PM said...

biasalah boss... tambah2 hari senin yg malas ini

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting