Wednesday, June 09, 2010

BuFFeRed EarninGS : KaLau Hari-Hari BaGi TiGa Pun TiDak aPa. PasraH!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 3:30 PM
Photobucket

Sudah lama tidak mewah dengan BE. Pagi tadi teruja juga bila tengok ada 3 BE yang baru. 3 sekaligus. Kalau hari-hari beri 3 BE pun tidak apa.
Hik hik hik.

Abaikan BE yang atas itu. Orang lain sudah ke meter dia masih tercongok di situ. Entah bila mahu nyah supaya aku dapat 'cash out' secepat mungkin. Oh! Mungkin bekalan untuk Hari Raya nanti.

Terima kasih kepada mereka yang mengklik iklan.

Nota kakitanganku : Syukur seadanya.





18 kUs-kUs:

hanie@nisya on June 9, 2010 at 2:31 PM said...

bagus tu. bersyukur walau berapa pun kita dapat :)

Salmia on June 9, 2010 at 2:33 PM said...

jeles ni. i satu BE pun tak dak ni!! tapi nuff axtive je. sob sob...

atty's on June 9, 2010 at 2:38 PM said...

syukur..alhamdulillah ..semoga bertmbh rezeki ..tedi lagi .amin

redNing on June 9, 2010 at 2:54 PM said...

x psg pon nuff

POSH76 on June 9, 2010 at 3:04 PM said...

tahniah makcik ke pakcik ni...kayo2 hehe

Softtouch [Hanim] on June 9, 2010 at 3:11 PM said...

sy punya earning 25 sen jer..lg sedih tedi...ok sy kelik lg tedi punya iklan...

Hazzy Ishak on June 9, 2010 at 3:17 PM said...

aku punya satu je
ha ha ha

mynuffnang on June 9, 2010 at 3:20 PM said...

syukur..tahniah

a.z.r.i.n.a.03.07 on June 9, 2010 at 3:22 PM said...

kejap pasang kejap tak..hehe


asek menukar template jer kejenya, selalu xperasan si paknang tu..

perondajaketbiru74 on June 9, 2010 at 3:23 PM said...

buffered earnings tu per? srry budak baru blaja ni...

mynuffnang on June 9, 2010 at 3:28 PM said...

tahniah2..dpt earning yg bagus

~AmyLiana8886~ on June 9, 2010 at 3:36 PM said...

bersyukur dgn apa adanyer..hehehe.

Uruchimaru @ kf on June 9, 2010 at 3:39 PM said...

semoge BE itu terjangkit ke akaun kita hehehe..^-^

* mEsSy * on June 9, 2010 at 3:49 PM said...

bestnya de BE.. messy xde pown..

=(

deena awanis on June 9, 2010 at 3:55 PM said...

ader laa jugak yang masuknyer..
aku ni nak pasang mende alah tu pun x pandai...hikhikhik

syalizahanim on June 9, 2010 at 5:11 PM said...

kita pon dah ade be nie tedi. tapi 7sen je ponn earning dia..wawawa!

Nur Su'aidah on June 9, 2010 at 6:32 PM said...

ku nak jugaaaaaaa!!

saya_arief on June 9, 2010 at 9:15 PM said...

meriah nyer..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting