Monday, June 21, 2010

NetworkEDBLoGs : OranG SuDah samPai BuLan akU Baru MahU 'sTarT' enJin!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:45 AM
Photobucket

Pasang ini.

masih belajar tentang keistimewaannya. ;)


Harap berfungsi dengan baik. InsyaAllah.

Terima kasih.

Nota kakitanganku : Selalu lewat belajar.




Align Center

15 kUs-kUs:

redNing on June 21, 2010 at 9:36 AM said...

lewat xpe...asalkn nk belajar

NARDtheNERD on June 21, 2010 at 9:39 AM said...

biar lambat asal selamat..=))

Yunus Badawi on June 21, 2010 at 9:44 AM said...

sekurang2nya awak dah start enjin. Saya enjin pun takde lagi ni huhuhu

Adlina Husaini on June 21, 2010 at 9:47 AM said...

best tak ada widget ni?

.::WaNiE::. on June 21, 2010 at 9:50 AM said...

yg pasti sy dah follow

hihihihi

Watierman, rmanbkr on June 21, 2010 at 9:51 AM said...

Oppps...apa pulak ni!!Lagi ketinggalan Akak ni!

ejaMaria on June 21, 2010 at 9:55 AM said...

ade satu lagi gadjet 'I like' -yg gambar tangan tu... akak nak buat gak tapi tak dapat lagi... hehehe

Misz Pinkie Winkie on June 21, 2010 at 10:24 AM said...

ala..ketinggalan jugak

syaf on June 21, 2010 at 10:44 AM said...

untuk ape?

ikan emas on June 21, 2010 at 10:58 AM said...

sengaja tak mau enjin ni...

MiYOKO TACHIBANA on June 21, 2010 at 11:14 AM said...

tedi, ape function gajet nii..sy pun ketingglan sgt2 nii...tak tau pun bnda ape nii

Yatre Hayati on June 21, 2010 at 12:02 PM said...

guna untuk apa ni tedi??? kita pown tataw nak guna cemana. heee

ctpayong on June 21, 2010 at 12:57 PM said...

aku yang terlewat...eeeee.

bellar0ssa on June 21, 2010 at 11:28 PM said...

hehehe aku takde juge!

ciK LyndaWawa igUana on June 23, 2010 at 10:33 AM said...

tak pasang pun, blog anda memang dah cukup bagus..hehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting