Thursday, June 17, 2010

siaPa cakaP SaiFuL aPek TiDak 'HaPPy' keNa TahAn? SiLaPLah!! 'Say chEEse' BanG!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:21 AM
Photobucket

Sumber gambar dan berita di sini.


Ceriakan? Di dalam lakonan lawak. Di luar pun sama. Lawak juga. Sesuai dengan tema 'entry' tengah malam aku klasifikasi lawak.

Seronok tau kena tahan. Kena pakai pakaian seragam. Rambut gerbang-gerbang ala-ala Mat Rock! Baju sedondon 'yuuuu!!'

Kau ada?

Tengok dia senyum. Gigi penuh lagi. Tengok ibu jari dia. Itu tandanya 'Bagus'. Abang-abang jurukamera, silalah ambil gambar banyak-banyak. 'Takde' hal punyalah! Kacang!! Esok letak muka depan. Bertambah 'glemer'. Tahun depan boleh menang Bintang Paling Popular lagi!!

Okeylah Apek,
Selamat menghadapi pendakwaan esok. Nak takut buat apakan? Bukan salah pun! 'Say cheesee'!!

Nota kakitanganku : Kalau kita tidak mahu fikirkan diri sendiri, fikir fasal isteri, anak-anak dan ibu bapa.





22 kUs-kUs:

amaL on June 17, 2010 at 12:05 AM said...

hahaha. apek apek..

sayaDeyla on June 17, 2010 at 12:07 AM said...

yupp. terfikir jugak macam mana anak2 dye nak berdepan dengan member2 kat sekolah.

Jantan Keparat on June 17, 2010 at 12:09 AM said...

huhuh..
adoyai!
leh plak...

Ieda Al-Habsyi on June 17, 2010 at 12:45 AM said...

apek bodo..nasib bek aku mmg tak minat dia, hahahha!

aNiSa hANg tUaH on June 17, 2010 at 12:55 AM said...

apek oh apekk
nape la begitu
hihih

QieFLy si Dolce on June 17, 2010 at 1:04 AM said...

klu tak salah apa nak takutkan hehehe

iqbalsyarie on June 17, 2010 at 1:29 AM said...

Betul tu..kalau tak salah,nak takut apew~heee

Dia ni dengan semua org pun baik!Siapa itu?hee

Jul's on June 17, 2010 at 1:51 AM said...

masa kuar berita tuh, dah syak dah dia..tgk, sah!! mmg APEK. x kisah la dia nak wat ape senonyer..tp bila tgk dia kne tahan tuh, tiba2 terfikir pasal anak dan bini dia.

cemane perasaan bila dgr asben kne tahan sbb DADAH. Cemane ngan anak2 bile kat skolah panggil ayah dye PENAGIH. lbh kepada kesian kuarga2 dia. Apek? Lantak dia la.. iskk... artis skang neh.

Nak Hahaq Mai on June 17, 2010 at 6:48 AM said...

Alhamdulillah.. Nasib baik dia kena tangkap..

Hazzy Ishak on June 17, 2010 at 7:59 AM said...

dia rasa dia tak bersalah kot

POSH76 on June 17, 2010 at 8:04 AM said...

dia ni mmg STONEEE tullah...tak insaf2...huhu

Lya Colours on June 17, 2010 at 8:11 AM said...

macam2 hal artis ni

atty's on June 17, 2010 at 8:35 AM said...

macam2 lah apek nie ..

Yatre Hayati on June 17, 2010 at 8:39 AM said...

hurm dadah2...

dotblogspotdotkom on June 17, 2010 at 8:46 AM said...

tu la pasai nye...

moga ALLAH lindungi kita dari jadi seperti nye...

Shamrin Mat Janih on June 17, 2010 at 8:47 AM said...

last week sabtu, aku br jak tgk filem baru lakonan Apek dan Nabil, kecoh betul...huhuhu.

Watierman, rmanbkr on June 17, 2010 at 8:47 AM said...

Mintalah dijauhkan dari keluarga kita...penyakit Dadah ni....tak ada ubatnya!!!! Salam Dik...break sekejap....nak ke dapur lak ni...buat cucur badak untuk juadah buka puasa petang karang!

deena awanis on June 17, 2010 at 8:48 AM said...

dia konfiden x bersalah kot..huuhu

.::WaNiE::. on June 17, 2010 at 9:05 AM said...

heh gile

makdara terdiva on June 17, 2010 at 10:12 AM said...

camnelah perasaan anak2 beliau yer???
ishhhh..

iva saionji on June 17, 2010 at 11:02 AM said...

susah ar nak kata..betul tedi..kalau xmau fikir diri sendiri..pikirlah org sekeliling plak..huhuhu.....

Anonymous said...

Dah, jgn suka ngata org. Tak pasal2 awk yg dpt dosa free. sia2 jer.

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting