Tuesday, June 22, 2010

BiLa JeJaI bersuarA : Tiz, ToLonGLah JanGan KeLenTonG, NanTi FiLem Kau Tak Laku Tau!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:02 PM
Photobucket


Wah! Tiz Zaqyah sudah pandai kelentong. Bajet macam ada yang mahu 'back up' dia. Sayangnya 'boipren' si Pasha Sendat sudah bersuara. Masaklah dia mahu menjawab lagi. ha ha ha.

Satu lagi minah yang seorang lagi itu, malulah wei, sebab kau pun dulu ambil suami orang buat 'boipren' . Lagi-lagi mahu bising. Aku rasa Nora Danish tepuk tangan laju. Ekeekkekeke..

Sudah macam blog gosip artis 'pulek'.

Tidak suka jangan baca ya? Ini hanya hiburan sampingan. Ekekekeke..

Berita di sini.

Nota kakitanganku : Sejuk walau hujan sudah berhenti. :)





29 kUs-kUs:

MiYOKO TACHIBANA on June 22, 2010 at 11:36 AM said...

lyn gosip disini...

Ms.Lilies on June 22, 2010 at 11:38 AM said...

moralnya....
tiga2 depa ni bengong...
hahaha

Miss Izah Mohamed on June 22, 2010 at 11:40 AM said...

AHAHHA MENSAMPAH BETUL LA BACE CITE PASAL P.S NI... AMPEH
TAK ABIS2

syalizahanim on June 22, 2010 at 11:44 AM said...

haha. Pasha Sendat tu mmg! lama2 blog nie leh tukar jd blog gossip artis. best wooo!

Lya Colours on June 22, 2010 at 11:53 AM said...

aku pon nak joi nora danish tepok tgm laju2
padan lah muka
dulu amik laki org
hidup x kemana pon cik sendat ohoiiii

.::WaNiE::. on June 22, 2010 at 11:55 AM said...

ooooo

kaco laki org gitu lah huhuhu

Othman Juliana on June 22, 2010 at 11:58 AM said...

Laaaa.... bukan si FS ni dok kata dia dgn bekas laki orang tu 'kawan' je ke? Hah, tak ngaku-orang lain pun nak masuk jarum la,....

m4rilyn on June 22, 2010 at 11:58 AM said...

artist mesia kebanyakan nya BODOH

Hazzy Ishak on June 22, 2010 at 12:01 PM said...

kenapa jejai? kenapa tak cari orang lain.

Ieda Al-Habsyi on June 22, 2010 at 12:09 PM said...

adoi..macam takde laki lain dalam donia ni, si hitam ni gak yg dorg nak, uhuhu! budussss

POSH76 on June 22, 2010 at 12:13 PM said...

start gedik dah nak publisiti murahan la tu heheh

laku tul jejai ni...berebut2 pompuan
hehe

Nur Su'aidah on June 22, 2010 at 12:20 PM said...

tak suka dak pmpn dalam gambar.

JMR on June 22, 2010 at 12:21 PM said...

saya suka LISA SURIHANI...motif?:-p

~LP Lum~ on June 22, 2010 at 12:27 PM said...

salam tedi~

ahaks~ malas sudah mau bca.. tapi pdan gak muka si fasha sendat tu, dlu ko ambik hak org, skang rsa kan ar hak ko di ambil org len.. dunia ini kan adil.. Allah tu lg Maha Adil.. Ko buat org, skang org len buat ko... :)

Yatre Hayati on June 22, 2010 at 12:30 PM said...

alahai jejai. apa la ada pada jejai ni. nak kata hensem...takder la hensem mana pon.

aNiSa hANg tUaH on June 22, 2010 at 12:30 PM said...

hahahaa
ape la ade pade duda si nora danish smpi pmpuan cntik2 nk die..
kaya kot?
hehe

~aSHa~ on June 22, 2010 at 12:32 PM said...

xhensem pun...itu pun nk rebut..nampak benor sbb duit..ehehehe..

boleh tak aku nak ckp 'ala si jejai tu nak cover si fasha la tu kan..biasala bf cover gf, gf dah malu kena la tlg cover mengcover kan.....beluekkkkkkkkkkk.....'

deena awanis on June 22, 2010 at 12:49 PM said...

macam2 hal lah dorang ni..

Misz Pinkie Winkie on June 22, 2010 at 1:01 PM said...

gosip..gosip..
hehhheh.
macam2 hal dunia glamer nie.
tedi...kat opis pon sejuk beku...muker dah naik biru...
hehhhe

s@yangh@sni on June 22, 2010 at 1:19 PM said...

jejai + pasha = i nyampah tau!!

Watierman, rmanbkr on June 22, 2010 at 1:30 PM said...

Yang kawin bercerai berai...yang tak kawin berebut sakan...dunia artis ni..too open for public...kesian pun ada...menyampah pun banyak juga...buat tebal surat kabar je!!

Dee on June 22, 2010 at 1:36 PM said...

alahai..nk gelak pun ada..standardlah tu..ko rampas hak org..org pun leh gak rampas merampas balik..nora danish..tepuk tangan laju2 sket..

Asma on June 22, 2010 at 1:40 PM said...

best woman win la..fasha rasa tergugat la tu..lalalala..nora danish menyanyi gumbira....=)

sayaDeyla on June 22, 2010 at 1:51 PM said...

hahaha. biasalah. si FS tu pun tak malu duk canang2 kat org apsal cerita sendiri. nampak sangat glamou dgn kontroversi je.

Qaseh on June 22, 2010 at 2:08 PM said...

macam2 inilah dunia artis yg xterlepas drpd gosip & spekulasi yg hanya akan memalukan diri mrk sendiri

Aini on June 22, 2010 at 2:23 PM said...

eeei.... gelinye baca cerita diorang kat link metro tu.

jejai kata tak nak keluar dgn tiz sebb menghormati perhubungan dengan Fasha.... Si fasha pulak dgn tak malunye melenting sbb org kaco bf die? Ko kaco laki org mcm mane plak?

Apekah apekah apekah... Aku yang bace ni rase malu tau takkkkkkk...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 22, 2010 at 3:19 PM said...

jangan ambik bopren orang kalau ko xnak bopren ko di ambik orang ekekeke

Rara Nasiha on June 23, 2010 at 3:36 AM said...

sume ni karma kan?

ciK LyndaWawa igUana on June 23, 2010 at 10:14 AM said...

kamu memang gossiper terhebat tedi...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting