Monday, June 21, 2010

Emak, kaLau TiDak BoLeh BeLa KucinG, BeLa yanG Ini BoLeH? HaraP emaK JuGa TerPikaT DenGan MerekA seBaB MereKa cOmeL Dan BerPakaiAn SeraGam!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:28 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Apa macam emak? Setuju tidak kita bela yang ini?

Harapnya kecomelan mereka mengingatkan emak kepada saya sewaktu kecil dahulu sekaligus buat hati emak terbuka untuk bersetuju membela mereka pula!

Ha ha ha!!

Nota kakitanganku : Yang ini ada jual tak? Timbang kilo ke apa? Comel gila!!!





25 kUs-kUs:

Tupai Karan on June 21, 2010 at 10:10 PM said...

1st? bwahahahahar

sayaDeyla on June 21, 2010 at 10:11 PM said...

suka ^_^

ingat lagi dulu waktu kecik2 ada satu cerita pasal panda dengan sorang budak laki kawan baik. nangis2 tengok bila budak laki tu dah tak suka kat panda tu. T_T

Tupai Karan on June 21, 2010 at 10:11 PM said...

tedi, gebu budak2 panda ni.. rasa cam nak trade in ja kuceng aku ngan panda sekoq...

m4rilyn on June 21, 2010 at 10:22 PM said...

model ice cream brand polar :)

Snowwhite Zone on June 21, 2010 at 10:24 PM said...

nak nak jgak.. hahhaha comeynye.....

mier@merr on June 21, 2010 at 10:33 PM said...

comel amat~!!

Purpleheart on June 21, 2010 at 10:33 PM said...

ya Allah comenyaaa...rasa nk peluk kuat2..

cikgu isza on June 21, 2010 at 10:34 PM said...

jangan kata emak ... akak pun jenuh pikir...

cik elina on June 21, 2010 at 10:57 PM said...

yg ni mak kata xboleh pn mst pujuk smpai boleh jugak..
:D

DALILA on June 21, 2010 at 11:16 PM said...

comel..comel..comel...macam baby je minum susu :)

umi_e on June 21, 2010 at 11:17 PM said...

salam...

kak e ada gak panda kat rumah tau! lebih istimewa sebab boleh masuk dalam awashing machine masa nak mandikan dia :p :D

.::WaNiE::. on June 21, 2010 at 11:28 PM said...

awwwww kiutnyeee

~asha~ on June 21, 2010 at 11:42 PM said...

kamu mmg suka binatang manja ye...

Nor Atiqah Ahmad on June 21, 2010 at 11:52 PM said...

my faveret animal ever!
panda sangat-sangat-sangat kiut.
tidak boleh diungkapkan betapa mereka sangatlah gorgeous.
heee~

a.z.r.i.n.a.03.07 on June 21, 2010 at 11:59 PM said...

pernah dapat email ni tapi nak gelak jugak..

hahaha..

belalah nak..mak izinkan..

kella on June 22, 2010 at 12:16 AM said...

uish!! tomey tomey! :D

aNIe on June 22, 2010 at 12:20 AM said...

Alahai comelnya...mesti best dpt peluk2 dia...!!

Othman Juliana on June 22, 2010 at 1:23 AM said...

damn! comel mak enon!!
agak kalau dapat buat pet ni, furniture kat rumah pun kaler hitam putih~ perghhhhh,... gile cool!

*oh, berangan!*

masturah idrus on June 22, 2010 at 5:03 AM said...

comey!!!!!!!!!!!

m.q on June 22, 2010 at 7:43 AM said...

compem emak akn setuju
dan luluskan peruntukan utk bela serta merta hahahah

fiq on June 22, 2010 at 8:24 AM said...

sangat comel!!! aku ada sorang kwn yg nickname nyer panda tp serius x comel mcm yg ni. hehe =P

Softtouch [Hanim] on June 22, 2010 at 9:14 AM said...

comel giler...gerenti mak tedi suka...)

ejaMaria on June 22, 2010 at 9:58 AM said...

hehehe... gambar last paling comel - tengah nyum-nyum susu... tiut nyerrr...

~LP Lum~ on June 22, 2010 at 1:03 PM said...

tu ko kena duk china ted, baru boleh bela binatang tu... :)

ciK LyndaWawa igUana on June 23, 2010 at 10:24 AM said...

comel2....hehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting