Saturday, June 26, 2010

aku TiDak DaPat PerGi. kEcEwa. akU haraP PesOna sHarEca BoLeh MenaNG seBab Dia dan TuannyA suDah manDi BunGa!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:51 PM
Photobucket

Esok ada Pertandingan Kucing Antarabangsa di MidValley. Kecewa sebab tidak dapat hadir untuk memberi sokongan kepada kawan blogger aku yang bernama Ijai Cool. Dia mempunyai banyak ekor kucing yang di dakwanya mempunyai potensi untuk menang. Aku terpaksa berpura-pura percaya kerana selagi tidak selesai hari esok tidak boleh betul-betul percaya.

Photobucket

Ini adalah Pesona Shareca. Salah seekor calon peserta esok. Aku harap dia boleh menang untuk tidak mengecewakan tuan dia yang siang malam melatih dia membuat mata kasihan 'Puss in Boots'. Aku tidak tahu macam mana rupanya.

Okeylah kawan-kawan,
mana yang duduk berdekatan MidValley bolehlah turun menyaksikan ratusan kucing-kucing comel beraksi esok. Kalau pergi jangan lupa buat entry mengenai itu dan sila beritahu aku untuk datang ke blog kamu. He he he he..

Kredit 'banner' dan gambar untuk Ijai.

Tapi janganlah mengharapkan di blognya ada gambar kucing. 'Hampehhh.'

Nota kakitanganku : Tunggu 'show' di Melaka sajalah!!





12 kUs-kUs:

Mohamad Faizal on June 26, 2010 at 9:59 PM said...

haha shareca aku aku pasti akan membawa pulang hadiah nanti. jangan lupakan doakan kesejahteraan kucing aku selepas solat

sI tEDI on June 26, 2010 at 10:03 PM said...

kalau menang sila kirimkan 10kg blackwood untuk dak itam aku ijai!!

Fana Flora on June 26, 2010 at 10:06 PM said...

kucing ijaicool mesti menang! *bak kata ijai* haha

sI tEDI on June 26, 2010 at 10:08 PM said...

fana flora : terpaksa percaya kata2 ijai. ekekekke..

Papa meow on June 26, 2010 at 10:28 PM said...

Salam ziarah.

Mid valley x jauh mana dari sini, sudah lama x cuci mata tgk show2 cumel gitu. Tapi masa x mengizinkan. Tapi entahlah, mana tau tiba2 ada yg ajak kesitu esok hehehe... pasti beribu gambar aku ambil.

Harap teman kamu menang :D

cikgu isza on June 26, 2010 at 10:41 PM said...

namanya sahaja membayangkan kemenangannya.. mudah2an.. :)

.:: Miu Miu ::. on June 26, 2010 at 11:11 PM said...

wahh.. saya nak pegi mid lah esok! :D

nasikputeh on June 26, 2010 at 11:44 PM said...

fuh..
mengamcam jgk wajahnya ek..
nampak gaya mcm ade can je tu..
moga-moga~

[z@ck] on June 27, 2010 at 4:54 AM said...

gebu gilooo

meowwmania on June 27, 2010 at 9:31 AM said...

Pesona Shareca wahh! happeningnya nama hehe..

harap menang yerk ;)

m4rilyn on June 27, 2010 at 2:19 PM said...

cam malas je nak pg...MV depan rumah je.

deena awanis on June 27, 2010 at 8:16 PM said...

nama glamer abes!!PESONA SHARECA!!wowwyyy!!gebush tapi cam takut laa tengok dia..muka garang semacam..hikhik

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting