Wednesday, June 30, 2010

TeDi!! KamU TenGok LamaN WeB aPa ni? aDa GamBar 18sx : TiDak!! arGhhh! seMuanyA Gara-Gara PeLakOn Dan Penyanyi TerkEnaL BunUh Diri!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:00 PM
Photobucket

Malu!!

Tengok Berita Harian atas talian ada pelakon dan penyanyi popular bunuh diri? Siapa? Tapi sayangnya pautan tersebut tidak boleh di buka. Cuba meng'gugel'. Jumpa satu blog yang menulis pasal itu.

Kemudian 'gugel' pula muka dia. Ha ha ha. Oh! Mamat ini! Aduhai! Kenapa bunuh diri. Tutup semua tetingkap. Bergerak ke meja.

Tiba-tiba satu jeritan.

'Tedi, awak tengok laman web apa ini??? Ada gambar buah dada!!!'

Hah???

Photobucket

Kamu pasti sedia maklum macam mana laman ini boleh keluar. Aku cuba terangkan kepada cikgu itu, aku harap dia faham walaupun aku rasa dia memang tidak faham. Malu!!

Moralnya, jangan curi-curi buat kerja lain selain dari kerja rasmi!!

Sumber berita pelakon popular Winter Sonata Park Yong-ha bunuh diri di sini.

Nota kakitanganku : 'ensem-ensem' kenapa bunuh diri bro?? :((








32 kUs-kUs:

dotblogspotdotkom on June 30, 2010 at 2:04 PM said...

nasib baik cikgu tak kata hang nih les..... huhuhu..

mmg tak menahan kao..

~LP Lum~ on June 30, 2010 at 2:05 PM said...

salam tedi~

hehehe... aku pun slalu terkena ngan iklan xray tu... hampeh aje..

huhuhu... nak wat mcm mna, laie ensem laie byk msalah kot... :p

aku igt td, ariel yg meninggal... :)

ejaMaria on June 30, 2010 at 2:08 PM said...

lagi ensem lagi susah hidup... nak buat mcm mana... hehehe..

iklan x-ray tu mmg!

JMR on June 30, 2010 at 2:12 PM said...

tu la, ensem mcm sy ni susah gk pk hidop..hahaha

white rose on June 30, 2010 at 2:12 PM said...

laa yeke...
tekanan hdup tuh...

tambah2 hdup dlm suasana life yg high...mane nak mampu...

sayang seribu kali sayang...

relevan on June 30, 2010 at 2:19 PM said...

Umur sudah sampai..

Salmia on June 30, 2010 at 2:23 PM said...

blog yg pasang wiget wigeo mmg akan kluar mende tuh bla buka. huhuhu

she_mah on June 30, 2010 at 2:25 PM said...

ensem sgt-tertekan..sian..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 30, 2010 at 2:29 PM said...

tu la pasal, muda plak tu

gambar iklan buah dada memang sentiasa ada kan huhu
sangat mengganggu

deena awanis on June 30, 2010 at 2:37 PM said...

aiyokkk..tedi..kantoi!!hahahahaha

ciK LyndaWawa igUana on June 30, 2010 at 2:43 PM said...

kantoi....hahahaha

ashie023 on June 30, 2010 at 2:44 PM said...

iklan..whhahha

biasa lah korea..kalu stress je bunuh diri...
janganlah artis mesia buat perangai camtu jugak sudahlah..

Nur Su'aidah on June 30, 2010 at 2:46 PM said...

pulak dahhhhh~ emmm!
tedi, sebaik kamu tak kantoi~ adeiii. padahal sesetengah blog akan keluar iklan tuh

RaFFLeSiA MeRaH on June 30, 2010 at 2:52 PM said...

web tu selalu sgt muncul kat skrin pc ai kat opis nihhh, huhuhu...memang kalo kuar, cecepat klik X...takut org lain terpandang....hahahahaha...

ohhhh pelakon winter sonata yg tu kerr?? cam x cayer jerr tapi tu la, dah dia sendiri yg x syg nyawa dia....nak kata aper, huhuhu....

cheqna on June 30, 2010 at 2:54 PM said...

ohhh lelaki itu..nape la ko bunuh diri....

redNing on June 30, 2010 at 3:03 PM said...

x kenal lah pelakon tuh..

m.q on June 30, 2010 at 3:06 PM said...

ha'ah mmg selalu kuar gambar tu kan
xray tu

mier@merr on June 30, 2010 at 3:26 PM said...

hoho..tau xpe..sllu kuar gtu...nsib on9 kt skola xpnah tbuke mnde gtu..

~** PROFFY **~ on June 30, 2010 at 4:11 PM said...

kekekeke.. bahaya.. kalo cikgu lelaki yang ternampak!

maiyah on June 30, 2010 at 4:11 PM said...

ada mnslh yg x terbendung le tu..

Misz Pinkie Winkie on June 30, 2010 at 4:47 PM said...

hehhhehe.
a'ahlah tedi ada gambar buah dada.
bahaya kan.
kekadang lin pon pnah jadik camnie.
tapie tak sapa nampak lagie.
kekadang lain kita cari lain plak keluar.
haih..macam2

Nana Rosli on June 30, 2010 at 4:51 PM said...

Cik Tedi haii,
kiter ingtkn hero Winter Sonata, Kang Jun Sang.. ghupernya, supporting role dia.. ngeh2..Sang Hyuk..hehe
lau Kang Jun Sang yg bunuh diri, mesti ramai yg menangis2 nih.. hehehe
anyway, iklan tu very da annoying! XSuka jugak iklan tu..

.::WaNiE::. on June 30, 2010 at 6:17 PM said...

kekekekekke

aNIe on June 30, 2010 at 7:08 PM said...

tEDl...memang pun iklan tu mengganggu emosi...hhehehe

QieFLy si Dolce on June 30, 2010 at 7:08 PM said...

eh baru je kita wat entry pasal park yong ha tu kak tedi huhuhu....
Entry terkini : Apa (Park Yong-Ha) WINTER SONATA telah bunuh diri

Lelaki Ini on June 30, 2010 at 7:27 PM said...

sape yg meninggal???

bnci iklan tyue!

Liyana on June 30, 2010 at 7:58 PM said...

ensem2 muda2 lgi da bunuh diri..
dulu2 masa cerita winter sonata tu mai punya kesian dekat watak dia nih..

susah betul jadi pelakon penyanyi kat sana..

maisyara Pot! Pot! on June 30, 2010 at 8:07 PM said...

dia mati bunuh diri? sebab ape?

zeqzeq on June 30, 2010 at 8:44 PM said...

cian dia,

tak nak nyusah orang..agaknya

BUAH apa?

Softtouch [Hanim] on June 30, 2010 at 9:17 PM said...

sy pun selalu kena tp bila kat umahlah..nasib baik kalu kat opis nnti org kata sy buka web 18sx..:)

xkenal dia tu, sy xtgk cite winter sonata tu..

meo188 on June 30, 2010 at 9:37 PM said...

bunuh diri sebb pe? dadah ke?

PinQib on June 30, 2010 at 11:28 PM said...

hhe.. sy pun suka gak panik klu tiba3 pop up bnda cmni..

orang xda= agama akak.. biasaaaa..


Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!


btw,,,klik ur maxis commited to the game ads

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting