Tuesday, June 01, 2010

SebaB Hari Ini Hari Lahir Kau, DaPaT PanGGiLan PercuMa, Baru DaPaT DenGar suaRa daN TanYa khaBar...

cOrat cOret Oleh : myQza pada 11:00 PM
Apakah perasaan kamu , kawan kamu yang sudah lama menghilangkan diri atau buat-buat hilang tetapi tiba-tiba menelefon.

Kenapa apakah?

Hanya kerana hari ini Hari Lahir beliau dan beliau dapat panggilan 24 jam percuma.

Apakah perasaannya menerima panggilan itu?

1. Adakah bangga kerana hari lahirnya, panggilan percuma dan maxis membuatkan kamu dan dia kembali berbual?

Atau?

2. 'Kau dapat panggilan percuma baru nak telefon aku ek?'

Yang mana satu perasaannya?

Aku berperasaan yang nombor 2!

Sekian.

Nota kakitanganku : Telefon setahun sekali.








14 kUs-kUs:

meowwmania on June 1, 2010 at 9:16 PM said...

hahaha...perkara bese tu tedi :D

bukan biasa buat, tp biasa dpt panggilan camtuu

aku xpnah dpt pgglan percuma utk b'day sbb pkai line, frust jugak nih huhuu~

BezBuddy on June 1, 2010 at 9:19 PM said...

kire ok la die tpon...sekurang-kurang die masih igt kt kite kn...masing2 sebuk ngn lofe masing2 tu sebab xdpt nk contact slalu..member sy pn slalu wt cmtu =D

tengku_fir21 on June 1, 2010 at 9:30 PM said...

manusia begitu...saya pilih no 2...
itulah pasang surut

sonata anak kancil on June 1, 2010 at 9:49 PM said...

salam...biasalaa tu SiTedi....bukan tak ingat...ingat...rasa tak penting - tak ade le nak rasa tepon...maknanya tu sepanjang hidup happy la tu! jika sakit / mati...hahaha tu penting! tatau lah jenis2 yg dapat percuma...sy tak ade pong! sbb guna line....

Roronoa Zoro on June 1, 2010 at 10:08 PM said...

hahha.. biasalah tue.. kalo saya (student), mmg sgt biasa.. tapi x tahu lah bagi yg dah bekerja.. mungkin no 2 adalah perasaan yg sepatutnya dirasakan..

makdara terdiva on June 1, 2010 at 10:18 PM said...

baru jer berpeluang dpt free kol setaun sekali..terasa jakun sesangat..haha!

Dee on June 1, 2010 at 10:30 PM said...

xperlah tedi..sekurang-kurangnya dia masih ingat..itu lebih baik dari kawan yg bila susah je ingat nombor telefon kita..kalo senang..x kenal kita dah..

cikgu isza on June 1, 2010 at 10:44 PM said...

tak kisahlah tedi.. sekurang2nyer ada secebis ingatan buat kita.. huhuhu

PinQib on June 1, 2010 at 11:29 PM said...

bersyukur saja.. nasib dia ingat nak tepon..
kawan saya ramai yang bila saya anta msg...
boleh reply..' sape ni' aishh

hanie@nisya on June 1, 2010 at 11:51 PM said...

nasib dia ingat nak call. kalau langsung tak call lagi la sakit hati heheeee

lupie on June 2, 2010 at 12:01 AM said...

Heheheh - Kalau I - "wrong number" ... hehehe

ejaMaria on June 2, 2010 at 9:11 AM said...

tak pe la... ingat jugak dia nak menelepon...

Softtouch [Hanim] on June 2, 2010 at 1:09 PM said...

yg no. 2 lah jwpn sy...he he he

nuraarin-life on June 2, 2010 at 5:18 PM said...

tedi.. kalau dia dah kahwin saya faham...

Sbb saya pun jarang call member yg dah kahwin, takut mengganggu privasi mereka

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting