Monday, June 07, 2010

GiLa CoMel KereTa Tikus Ini. akU Rasa MacaM MaHu 'KiDnaP ' SahaJa!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:14 PM
Photobucket

Semalam ke Mydin MITC, balik sudah Maghrib.

Ini kereta yang di letakkan di hadapan kereta aku. Teruja gila aku tengok sebab gambar 'mickey Mouse'. ha ha ha ha. rasa mahu curi bawa balik.

Kamu rasa pemiliknya lelaki ke perempuan?

Nota kakitanganku : Mahu letak gambar kucinglah!!





25 kUs-kUs:

atty's on June 7, 2010 at 11:27 AM said...

memang cantik ..ade gak teringin nak buat..tp takde modal..hehehhee ..

cuti sekolah .jalan pun lengang..besh..

m4rilyn on June 7, 2010 at 11:29 AM said...

rasa cam lelaki sbb spanjang survey mata sdri le..lelaki cina suka hiasa kete cam nie

correct me if m wrong

Dee on June 7, 2010 at 11:37 AM said...

pompuan ni..rasanyalah..

Hazzy Ishak on June 7, 2010 at 11:37 AM said...

abang haz airbrush scooter dia
dulu gambar crazy frog, sekarang dia letak naruto

QieFLy si Dolce on June 7, 2010 at 11:45 AM said...

hehehehe biasanyer pompuan yang suka mickey mouse ni kak tedi..

saya_arief on June 7, 2010 at 11:46 AM said...

aku lah pemilik nya..
haha..

aNiSa hANg tUaH on June 7, 2010 at 11:48 AM said...

waaa
comelnyeee
jom kite kidnap sesame
:D

Aini on June 7, 2010 at 11:51 AM said...

dekat skudai ade kereta kancil pink dengan sticker hello kitty dan love merata-rata.. Comel juge =)

Zareda Norman on June 7, 2010 at 11:56 AM said...

kalau kat Jepun memang sakan depa waterbrush kereta dengan gambar kartoon macam trend ler pulak

shafiq on June 7, 2010 at 11:59 AM said...

haha.. comel je kancil tu.. ;)


My latest entry : Wanita Dipecat Kerana Terlalu Seksi

Lekir on June 7, 2010 at 12:02 PM said...

kalau mickey mouse dan minnie mouse ni.. 90% perempuan kot

azuan on June 7, 2010 at 12:06 PM said...

rasanya perempuan~

~LP Lum~ on June 7, 2010 at 12:08 PM said...

hehehe.. kekdg ada gak yg lelaki suka akan cartoon yg cumel mcm dak pompuan... :)

kalo aku, aku suka naga.. nak aje aku bubuh gmbr mushu dr filem mulan kat pesona aku.. tapi apakan daya ayh aku xbenarkan sebarang apa penambahan... :(

ikiqzana on June 7, 2010 at 12:16 PM said...

mesti yg empunya kete ni pompuan.. kreatif gitu..

[z@ck] on June 7, 2010 at 12:30 PM said...

kalau tikus ni ok..kalau tikus betul..aku lari dulu

Misz Pinkie Winkie on June 7, 2010 at 12:31 PM said...

hhehhhe..mestielah perempuan tedi.
takkan lah lelakie kot.
kalo lelakie pon mestie cam nyah2 skett..
hehhe..boleh ekr cakap camtue.

Wanita Mutalib on June 7, 2010 at 1:01 PM said...

letak hello kitty?!! :)

zns on June 7, 2010 at 1:02 PM said...

pompuan la tu..cik tedi bila dah buat, tunjuk tau..nak tengok

Jantan Keparat on June 7, 2010 at 1:05 PM said...

lelaki pnye!
hehehe....

kella on June 7, 2010 at 1:14 PM said...

hrmmm.. pompuan kot.. tak pun.. laki bini punya! hahahaha

maisyara Pot! Pot! on June 7, 2010 at 1:36 PM said...

perempuan kot. lelaki nk buat macam ni? mmg aku gelak kuat la wei. :P

hanie@nisya on June 7, 2010 at 2:18 PM said...

waahhh!!!

memang chumey laa

Softtouch [Hanim] on June 7, 2010 at 2:29 PM said...

pompuan kot tedi...tp cina2 yg selalu buat gitu kan...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 8, 2010 at 9:26 AM said...

huhu cumil

Hunny Kitty on October 2, 2013 at 4:05 PM said...

pemilik kancil ni lelaki..aktif main autoshow

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting