Monday, June 07, 2010

hoyE!! hoyE!! CuTi sekOLah.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:22 AM
Gembira sebab cuti sekolah.Gila ke apa? Aku bukan terlibat pun cuti sekolah ini. Kerja tetap kerja. He he he he. Teruja sahaja sebab Bos pun cuti seminggu. Minggu depan baru ada.

Mahu letak gambar tikus menari, tapi gugel punya gugel, tiada yang berkenan. Ekekekeke.. Tidak mengapa, 'entry' selepas ini aku akan tepekkan gambar tikus melekat di kereta.

Okey! Sambung buat kerja.

Nota kakitanganku : Rasa mahu buat lompat bintang di tengah padang! Ha ha ha ha!!





19 kUs-kUs:

sarah shafie on June 7, 2010 at 9:32 AM said...

huhu..suke jgk bila cuti skolah..sbb ley jmpe ank2 buah..hehe

Tuah Hanani on June 7, 2010 at 9:33 AM said...

lompat bintang??? hehehe lama tak dengar lompat bintang... masih larat lagi ke nak buat ye?

Cik Zoe on June 7, 2010 at 9:48 AM said...

best ahh boss cuti seminggu. boss aku cuti 2 hari jer. adehh~~

deena awanis on June 7, 2010 at 9:50 AM said...

student kami dah kembali.dorang cuti sempena gawai seminggu last week..bahagia itu sudah berlalu..hhehe

Dee on June 7, 2010 at 9:57 AM said...

dptlah buat keje ngan amankan..

kella on June 7, 2010 at 10:02 AM said...

amboi.. kau tedi..
jelas terpancar kegembiraan mu! :D

[s][u][e][h][a][n][n] on June 7, 2010 at 10:02 AM said...

bahagianya ko :P...nak join lompat bintang hahahahhaha

h a n i e on June 7, 2010 at 10:08 AM said...

owh..sini dh lame dh cuti. tp mula sekolah pn awal jgk la..

hukhuk T_T

Alimaz-Kembara Terasing on June 7, 2010 at 10:21 AM said...

bestnya cotiii sekolah.....

Angah on June 7, 2010 at 10:27 AM said...

sukanye diaa bos tak de...hahahah aye pon suka bos aye pon cuti.....

ctpayong on June 7, 2010 at 10:32 AM said...

drp lompat bintang baek ko lompat kijang...cepat sket sampai...iekhhh.

Dyna Yvonne on June 7, 2010 at 10:33 AM said...

ai like lompat bintang~

ngee~

relevan on June 7, 2010 at 11:07 AM said...

Mari sini kome tangkap tikus untuk awak..

zue on June 7, 2010 at 11:08 AM said...

suka nyer dia...kucing tak ada tikus nak menari2 lak.

akak boring sbb dia org cuti tapi kena kerja. x suka kerja. huhuhu.

~LP Lum~ on June 7, 2010 at 11:11 AM said...

salam tedi~

hehehe.. aku nak join gak lompat bintang... boleh gak membantu membakar lemak2 yg ada nie hah... :p

m4rilyn on June 7, 2010 at 11:56 AM said...

cam lam n3 saya..saya suke sbb jalan lengang belah pagi. no jem

Misz Pinkie Winkie on June 7, 2010 at 12:25 PM said...

ala..bos lin mestie tak cutie..tak pon mestie iri hati dengan cutie sekolah..
sbabnya dia pon tak kawin lagie..kawan2 dia plak ramai yang cutie..
siann boss lin....muker cantik..tak taulah tunggu apa lagie. (uikss nie dah kes merapu)
sowiee bosss.

hanie@nisya on June 7, 2010 at 2:20 PM said...

amboi.. suka sgt bos takde heheee

Softtouch [Hanim] on June 7, 2010 at 2:31 PM said...

mmg best bila bos takde..tp keje tetap kene buatkan cume xdelah org nak perati kita kan...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting