Saturday, June 05, 2010

harI iNi 05 Jun 2010. GenaP 3 buLan kamU PerGi. KaLi inI KamU TiDak senDiri.....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:40 AM
Photobucket


Photobucket

Aku tetap ingat pada kamu kerana kamu pernah jadi penawar dalam setiap kesepian dan kesedihan. Jangan sesekali kata aku lupa pada kamu.

Rehat dengan tenang di jambatan pelangi. Kali ini kamu bertemankan Dak Kimo. Kamu pasti riang dan gembira.

Dak Utih,
Kamu dalam hati. Tidak akan padam.





12 kUs-kUs:

kak Erna on June 5, 2010 at 8:20 AM said...

tedi..yang pergi memang takan kembali..tetapi..kenangan tetap abadi..

m4rilyn on June 5, 2010 at 9:07 AM said...

sis,
dorang ni haiwan kesayangan nabi SAW..ade tempat dsyurga,

smoga dapat bertemu mereka dsana..same goes to my pets yang dah meninggal... RIP

natsumiDyla on June 5, 2010 at 9:21 AM said...

insyaAllah budi baik cik tedi akan dibalas mereka di akhirat nanti :)

sarah shafie on June 5, 2010 at 9:26 AM said...

dak utih mesti tenang kat sane...

redNing on June 5, 2010 at 10:11 AM said...

tetap dlm ingatan

Nur Su'aidah on June 5, 2010 at 10:16 AM said...

owh dak utih :)

AROL DSHW on June 5, 2010 at 10:48 AM said...

cik tedi jgn sedih-sedih yeah!
dulu arol pun pernah rasa.
kucing yg pertama pelihara mati akibat accident.
sedih belum hilang, sebulan lepas tue kucing manja yg rapat dgn yg accident tue pula mati.
:'(

mereka tiada di hadapan mata kita,
tapi mereka sentiasa di hati kita.
:)

Roronoa Zoro on June 5, 2010 at 11:22 AM said...

di syurga nnti pasti akan berjumpa.. =)

nursarah on June 5, 2010 at 11:28 AM said...

memori yang takkan padammm.

~LP Lum~ on June 5, 2010 at 11:49 AM said...

salam tedi~

itu adalah kenangan yang terindah yang pernah hadir dalam idup ko ted.. ianya xkan penah ilang.. ianya akan kekal di situ...

cik paro on June 5, 2010 at 12:42 PM said...

sbr ye tedi..
mungkin ada hikmat disebaliknye..
tuhan cuma menduga kita..

she_mah on June 5, 2010 at 6:57 PM said...

aduhh kak tedi..sedih tgk gmbr dak utih. simitem-kucg plg lama hidup ngan sy(10 tahun) pun msh ttp dlm hati walaupun 5 thun dia dh pergi... :')

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting