Thursday, June 03, 2010

LamaN WeB yanG waJib kamU Layari SeTiaP Hari. Jom KonGsI!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:05 PM
Bila aku buka komputer riba berjam-jam tanpa dapat memanfaatkan sepenuhnya, memang rasa agak rugi. balik-balik buka web yang sama.

Selain dari akhbar-akhbar atas talian, blog-blog dan aman sosial, aku kekurangan laman web yang menari untuk di lawati.

Kalau ada pun masuk ke wanitamelayu.com , kitten.com.my atau petfinder.com.my untuk mencuci mata.Terbatas betul laman webnya. Malas betu mahu 'gugel menggugel '.

Memang tidak berbaloilah melanggan 'Mat Stim' sebulan tanpa had tapi tidak memanfaatkan sepenuhnya.

Okey kawan-kawan,
Adalama web yang menarik untuk di kongsi? Kawan-kawan lain juga boleh turut sama melayari. Jangan segan jangan silu okey. Sila tinggalkan di ruangan komen untuk kita kongsi bersama.

Mahu kongsi banyak pun tidak mengapa. Sedikit pun okey. Tinggalkan link.

Terima kasih atas perkongsian!

Nota kakitanganku : Sharing is loving!





26 kUs-kUs:

Watierman, rmanbkr on June 3, 2010 at 11:11 AM said...

Akak pasti klik ke sini...ada aura kot!

ItaJeff on June 3, 2010 at 11:11 AM said...

salam cik tedi..
akak suka layan blog2 piring...hehehe...mesti ko tak suke kan tedi...hehe..tu sbb akak tak nak rekemen...:p

atty's on June 3, 2010 at 11:29 AM said...

kty memula mesti g facebook..lepas tu blog..lepas tu forum..sambil baca biter..online

Uruchimaru @ kf on June 3, 2010 at 11:31 AM said...

klu dh kebas layari internet,bce novel aje tedi !

niesz on June 3, 2010 at 11:32 AM said...

wa..info br..thanx for sharing..

~aSHa~ on June 3, 2010 at 11:37 AM said...

sy suka ke laman web

http://www.maybank2u.com.my

hari2 wajib...ehehehe

baincardin on June 3, 2010 at 11:40 AM said...

Salam...

Aminkan doa Imam Masjidil Haram.

kella on June 3, 2010 at 11:46 AM said...

aku suka ke Rachel Ray http://www.rachaelray.com/

Melayu online http://melayuonline.com/ind

kamus, ;p aku suka cari perkataan di sini..
http://kamus.lamanmini.com/index.php

ya mungkin kau boleh juga jenguk2.. itu antaranya sahaja.. :)

~LP Lum~ on June 3, 2010 at 11:46 AM said...

salam tedi~

hehehe... memula sekali sure ar aku bukak email, then gb,fb,blogspot.. xbaca biter on9 sebab aku suka beli paper.. :)
pas tu, aku suka layan jiwang.org atau 4shared.com selain pogo,com atau iwin.com tuk cari games on9... :)

Dee on June 3, 2010 at 11:48 AM said...

tulahkan..kdg2 x tau nk tgk apa..nak2 mcm dee byr unifi kemain mahal..149..tp sib baik laju semedang..xdelah nk komplen bagai..

'AQILAH on June 3, 2010 at 12:01 PM said...

akan berjalan ke blog blog :)

makdara terdiva on June 3, 2010 at 12:06 PM said...

ada 1 laman web kawan i bagi tapi i x ingat lerr...laman web utk tip2s "hebat" melayan isteri..haha! kamu mau kah???

relevan on June 3, 2010 at 12:08 PM said...

Kome bagi aok link ini je ye Tedi..

Kadar faedah sewa beli kereta naik

shafiq on June 3, 2010 at 12:13 PM said...

facebook 1st skli..huhu..


My latest entry : Design Kasut Nike Yang Awesome !

Softtouch [Hanim] on June 3, 2010 at 12:22 PM said...

biasanya sy facebook..pastu bloh kawan2 mcm blog tedi...kalu tak forum.cari..baca gossip..he he he

NichKhun on June 3, 2010 at 12:23 PM said...

ermmm iluvislam la.. hehehe bace citer2 best2 kat situ.. huhuhu

Hazzy Ishak on June 3, 2010 at 12:28 PM said...

pagi2 suka ushar surat kabar online

ith Love,
HazzySuperb

tengku_fir21 on June 3, 2010 at 12:32 PM said...

ouwwhhh...menarik jugak..

a.z.r.i.n.a.03.07 on June 3, 2010 at 12:45 PM said...

suka baca mutiara kata dan petua2


maklumlah orang lama..hehe..

fikaryna on June 3, 2010 at 12:50 PM said...

suka layan resepi2 yg ada gambo..bab makan2 mmg best..

ni link nya :

http://rozzan.blogspot.com/

layann..

Roronoa Zoro on June 3, 2010 at 1:40 PM said...

xtahu lah kak.. juz bukak blog kawan2 dan baca.. =)

PinQib on June 3, 2010 at 2:16 PM said...

safwanhusaini...
belg pesakit kanser limpa..

she_mah on June 3, 2010 at 3:05 PM said...

sudah tentu fb..dan my blog.
oh, blog myqza juga tak ketinggalan..hehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on June 3, 2010 at 4:57 PM said...

aku suka baca blog ini, viruspadu, ceeramoon dan metro kut hehehe

Mohamad Faizal on June 3, 2010 at 6:50 PM said...

huiii ijaicool.blogspot.com memang awesome nak arwah

Jard The Great on June 3, 2010 at 7:49 PM said...

blog sendiri.. keh keh keh

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting