Tuesday, June 01, 2010

Masa MemanG Pantas BerLaLu. TiDak perLu PeJam MaTa seLaLu suDah samPai tengah TahUn....

cOrat cOret Oleh : myQza pada 1:21 PM
Hari ini sudah 1 jun. Sudah masuk setengah tahun. Apa yang telah dapat kita capai dalam pertengahan tahun ini? Azam yang kita war-warkan di awal pembukaan tahun sudah 50% tercapai atau masih lagi tercari-cari? Atau lebih teruk lagi 'Eh! Apa azam aku hari itu ek?' He he he...

Hari ini Hari Lahir kawan aku. Pagi-pagi dia yang telefon. He he he he. Selamat har lahir Har. Semoga bahagia dengan keluarga tercinta.

Hari ini di pejabat semua rosak. Mesin fotostat, komputer, kipas, lampu tidak menyala, Aduhai! Yang paling tragis dua benda pertamalah. Kerja semua tertangguh. Komputer pula jadi rebutan. Ekekekeke... Sibuk mahu buka Facebook segala.

Bos masih berkursus, esok baru balik. Nampak mereka semua kerja dengan begitu tenang. Kalau tidak masing-masing berkerut dahi. Ha ha ha...

Okeylah, tiada kemaskini yang menarik setakat ini.
Terima kasih kerana singgah.

Nota kakitanganku : Kerja macam banyak!





20 kUs-kUs:

wawa syaida on June 1, 2010 at 11:56 AM said...

wawa nak wish besday utk kawan tedi jugak =)

~LP Lum~ on June 1, 2010 at 12:03 PM said...

salam tedi~

hehehe... amat tenang andai xde boss yg memerhatikan setiap apa yg sedang kita lakukan... :)

Adlina Husaini on June 1, 2010 at 12:09 PM said...

bos baru ina ok la jugak..terhensem dalam kalangan geng2 dia kehkehkeh

hans on June 1, 2010 at 12:11 PM said...

tahun nih kut tak buat azam apa2
hahaha

Misz Pinkie Winkie on June 1, 2010 at 12:12 PM said...

hai tedi
bestnya boss takde..tetapio kekadang bosan jugak.
yer la...cepat sungguh masa berlalu.

Salmia on June 1, 2010 at 1:07 PM said...

azam tahun ni baru 30% tercapai. waaa.. dah setengah tahun

HonEyBuNNy on June 1, 2010 at 1:23 PM said...

hapy birthday tok kwn cik tedi..kerja manyak??? adusss...sgt la tension lau byk kerja..ehheh

umi_e on June 1, 2010 at 1:24 PM said...

Salam...

Memang masa begitu pantas... tak terasa... bagaikan super jet di angkasa ;)

* tengah tahun telahpun berlalu... hasil yang diharapkan dalan kehidupan ini (di sini & di sana) masih jauh terasa...

kella on June 1, 2010 at 1:38 PM said...

haah lah.. dah setengah tahun kan? pejam celik pejam celik je...
huh.. berfikir juga sejenak sepnjang setengah tahun apa yg dibuat...

happy besday to ur fren.. :)

iQa~ on June 1, 2010 at 1:46 PM said...

yes...sudah setengah tahun...insyaAllah,hujung tahun bleh grad...Amin.....


p/s::happy lahir to ur fwen too~

Jantan Keparat on June 1, 2010 at 1:52 PM said...

boleh maen 2 lagieyh smntara tggu bos masuk esok!

dotblogspotdotkom on June 1, 2010 at 1:56 PM said...

ala... kamu yg sabotaj.. buat² x tahu la plak.... huhuhuh

Hana Picca on June 1, 2010 at 1:57 PM said...

sekejap je rasa dah setengah tahu.. rasa mcm tak smpai 50 peratus lagi azam tercapai..huhu..

Ms.Lilies on June 1, 2010 at 2:04 PM said...

bak kata anak aku la....
aihhh...baru bgn tido dah mlm semula?

Softtouch [Hanim] on June 1, 2010 at 2:05 PM said...

betul skjp je dah amsuk bulan 6..azam yer?he he he...sy mcm xde azam..go with the flow gitu...terukkan sy...

nj on June 1, 2010 at 2:08 PM said...

si kucing keluar...si tikus bermaharajalela la ye...ish ish ish...jaga! ada spy tuuu... 8-D

Liliyuli on June 1, 2010 at 2:15 PM said...

kalau nak buat keje susah nak share2 ni kan..?

PinQib on June 1, 2010 at 2:22 PM said...

yaallah.. tak sangka lak dah 1 jun.. wah. cuti ku berbaki 25 hari lg!!~~

deena awanis on June 1, 2010 at 3:17 PM said...

aku pun x ingat dah ape azam tahun ni..hahhaha..nanti try check dlm previous entry.kot2 ler ade kan..huhu

Yunus Badawi on June 1, 2010 at 5:46 PM said...

Ingat berebut komputer pasal nak buat kerja. Rupanya nak ber fb huhuhu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting