Saturday, June 05, 2010

RaCheL CorriE Di RamPas, IsraeL NaFi : Mana saTu BeTuL?

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:30 PM
Di Utusan Online kata sudah di rampas. Di Berita Harian Online Israel menafikan menawan kapal Rachel Corrie. Apa pun harapnya semua dalam keadaan baik. InsyaAllah.

Okey! Petang dalam keadaan kebosanan terlampau. Pandang skrin tidak tahu ke mana hala ingin di tuju. Mahu keluar? Kemalasan melanda buat masa ini.

Ada yang mengadap 'lappy' macam aku di petang-petang yang berbahagia ini?

Sila lapor diri.

Nota kakitanganku : Sudah panas semula.






10 kUs-kUs:

Irwan Amit on June 5, 2010 at 3:49 PM said...

belum dirampas.. tapi israel da mula sabotaj sistem satelit.. kapal2 dorang pon da hampirinya.. doakan keselamatan dorang k..

sI tEDI on June 5, 2010 at 3:51 PM said...

TQ info Irwan :)\
jadi keliru di buatnya!

InsyaAllah

m4rilyn on June 5, 2010 at 4:54 PM said...

macam2 dorang nie.

aku layan depan lappy sambil tgk batman movies kat HBO sambil layan malaysian short film kat you tube.

relevan on June 5, 2010 at 4:56 PM said...

Baru jap tadi berita terkini TV3..Rachek Corrie sudah ditawan..

natsumiDyla on June 5, 2010 at 5:25 PM said...

risau bila asyik jadi macam ni..

semoga Allah melindungi mereka.

nareiQa on June 5, 2010 at 6:42 PM said...

israel ni memang bagai mencari publisiti murahan . lagi orang dok citer pasal die .lagi naik tanduk nak tawan sume kapal2 yang datang :( BENCI !

Frodo Baggins on June 5, 2010 at 7:23 PM said...

dgr dah kene tawan. :(
doakan semua selamat.


israel laknat.

Epul Azimi on June 5, 2010 at 8:11 PM said...

kapal kedua dh ditawan,nasib baik tak seteruk kapal yg pertama,doakan mereka...amin....

zool on June 5, 2010 at 8:56 PM said...

Inilah dia penjenayah paling ganas..
Er.. siap letak banner SUKMA kat atas. Ada kena mengena ke?

al-mankaraqi on June 5, 2010 at 9:52 PM said...

sudah kena......

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting