Thursday, May 27, 2010

ayaT TunGGanG TerBaLik. eJa Pun saLah. aDa haTi maHu 'cacaTkaN' akaUn 'FesBuk' akU!! BoLeh JaLanLah!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 AM
Photobucket

Aku pun tidak tahu apa maksudnya 'Perbuatan Yang Mungkin Di anggap Tidak Senonoh' itu! Ha ha ha ha.. Aduhai!! Pening mahu fikir.

Dengan ayat lintang pukangnya dia beri amaran pada aku!Ceh!!!

Aku cuba meninggalkan komen kepada satu akaun, tetapi amaran itu yang keluar. Tidak tahu sebab musababnya.

Cuma sebelum itu aku ada masuk ke akaun itu dan mengomen pada 184 gambar kucing yang masuk bertanding. Tapi tiada satu pun komen aku yang mengajak kepada perbuatan terlampau antara aku, kucing, tuan kucing dan tuan tanah!! Ekekekeke...

Okeylah! Mungkin aku perlu menggunakan bahasa yang skema dan lebih berhemah!! Hik hik hik.

Okeylah Mark Zuckerberg!!
Silalah cacatkan akaun aku sekarang!!

Nanti dapat gelaran baru 'Facebook Kurang Upaya. a.k.a FKU!!!'

Ha ha ha ha!!

Nota kakitanganku : Aku tidak buat gangguan seksual di situ!!






29 kUs-kUs:

Tupai Karan on May 27, 2010 at 12:33 AM said...

*penguna

hebat pengalihbahasaan fb. heh

Cpija on May 27, 2010 at 12:41 AM said...

huhu, ala.. dia baru nak bljar bhsa melayu... skrg ni, rmai omputi nk bljar melayu indonesia ja... melayu Malaysia ssa knonnya nk bwat. hahaha

* haniSahZubir * on May 27, 2010 at 12:42 AM said...

mybe sbb byk sgt hantr komen dlm ms yg singkt.. tuh sbb kene warn.. dorg takut spam kot.. huuu.. dlu pn penah kene.. tp, dlm bhsa inggeris la.. hee.. dlu mse kene klo nk komen ape2.. kene wat text validation..

dkama on May 27, 2010 at 12:43 AM said...

FKU? hahaha... istilah yang menarik... PEACE...

Nur Su'aidah on May 27, 2010 at 12:50 AM said...

sabar ek!!

hanie@nisya on May 27, 2010 at 12:54 AM said...

tedi memang cerdik bab2 wat singkatan hehee

white rose on May 27, 2010 at 12:54 AM said...

hahahaha...
akak ni lawak la...

Sir Marcello on May 27, 2010 at 1:00 AM said...

oh ini bila kerap sangat reply komen...selalunya bila ada topik hangat kat status member..kita dok reply..xsampai seminit leh reply lebih 3...

kira laju gaban r..sms pun kalah...

kejap jer nie..nt ok lah (◠‿◠✿)

Roronoa Zoro on May 27, 2010 at 1:11 AM said...

hik3.. kelakar ayat lintang pukang.. haha...

merapu banyak facebook nie.. =P

alvin takda rumah harga 8juta.... on May 27, 2010 at 1:15 AM said...

aku suka nama blogger komen first tu..tupai karan..nama nya sgt cool..


kompom kau tak buat gangguan seksual disana??

aNiSa hANg tUaH on May 27, 2010 at 1:25 AM said...

wahhh
sungguh "tinggi" bahase die
hahahah

papabear on May 27, 2010 at 1:26 AM said...

alamak! boleh jadi cacatke?

al-mankaraqi on May 27, 2010 at 1:33 AM said...

kakakakaka........

Aus MeLankoLik on May 27, 2010 at 6:40 AM said...

hahahak , sebab kau komen byk sgt , jadi akan mencacatkan akaun kau hahahk .

blueCITY® on May 27, 2010 at 7:41 AM said...

salam,

uh uh
ada akaun fesbuk ya
kita tak dooooooooooooo...
hukhuk

ashie023 on May 27, 2010 at 7:45 AM said...

uh>???Apakah>??

ejaMaria on May 27, 2010 at 8:01 AM said...

hehe...jgn marah... tak leh komen, tinggal je la...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ on May 27, 2010 at 8:02 AM said...

kuikuikui...

di aleh bahasakan...

m.q on May 27, 2010 at 8:06 AM said...

mcmtu pun boleh yer di facebook!!!

a.z.r.i.n.a.03.07 on May 27, 2010 at 8:40 AM said...

ngobrol sama aku saja ya ! hehe..



minggu ni sepi tanpa fesbuk... huaaaaaa...

Pensel Kontot on May 27, 2010 at 9:00 AM said...

uik....mcm2 tul...
erm da lama xmain FB

deena awanis on May 27, 2010 at 9:17 AM said...

baik ko terus terang tedi..ape sebenarnye yang ko dah buat???hahaahahhaa..

Nurhayati on May 27, 2010 at 9:47 AM said...

adoi.. ayat translate habis.. pastu salah eja lagi haha.. baik guna perkataan english je senang. ;)

relevan on May 27, 2010 at 11:51 AM said...

Ha ha ni orang putih yang tulis kot..?

ctpayong on May 27, 2010 at 12:00 PM said...

bioukan aje la ted si luncai terjun dgn labu2nye. kalau pelampung len citer...ni labu, lama2 karam la tu unless dia tahu berenang huahuahua!

~LP Lum~ on May 27, 2010 at 12:45 PM said...

salam tedi~

aku penah kena sekali dan bila aku logn in semula, dia suh aku tukar password... :)

Yatre Hayati on May 27, 2010 at 12:46 PM said...

eh ada ek benda mcm tuh?? kat mana? nak jugak tengok !! nak cacatkan juga page kita
haha

niesz on May 27, 2010 at 2:04 PM said...

hahaha..lawak la..ntah ape silap nye kan..

nareiQa on May 28, 2010 at 10:57 AM said...

hahaa . tak penah la pulak kena . tapi rasenye nareiQa rajin gak main komen2 ni . ahaks . kalu cenggitu tedi lagi dasat la main komen2 ekh :P

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting