Wednesday, May 12, 2010

MessyremO : PemenanG UtaMa 'COntesT' ciK tEDi. Di PercayaI MasIH soLo-mOLO!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 6:15 PM
Photobucket


Tinjauan dan pengiklanan blog beliau di sini adalah salah satu daripada hadiah yang beliau menangi selepas berjaya memikat hati 7 orang juri dalam 'contest' yang lalu.

Blog beliau sebenarnya jarang di kemaskini dan sewaktu juri-juri sibuk mahu mengisi borang permarkahan beliau pula sibuk mem'private'kan blog atas alasan tiada 'entry' terbaru!! Penyertaannya nyaris di tolak markah.
Ha ha ha!!!

Okey kawan-kawan,
mari kita berkenalan dengan Messy dengan berkunjung sendiri ke blog beliau dan bertanyakan soalan-soalan seperti 'Messy sudah ada 'girlfriend'? Rancangnya mahu berapa'? 'Messy, umur berapa?' He he he he...

Silalah berkunjung ke blog beliau dengan menjadi pengikut dan menyapa di 'shoutbox' atau kotak komen dengan ayat yang di mulai dengan 'Saya datang dari blog sitedi' kerana di percayai ayat itu mampu mengembang kuncupkan hidung beliau.

Jangan lupa pula mengakhiri madah pujangga kamu dengan ayat 'Messy ni ensemlah' kerana di yakini pula ayat itu mampu membuatkan mata musuh-musuhnya bernanah!! Ha ha ha ha!

Ucapkan salam dan Tahniah kepada Messy di atas kejayaan beliau memenangi 'contest' tersebut dan secara langsung membuatkan musuh-musuh tradisinya mengecamnya di Facebook!! Ekekekeke... Oh! Tolong jangan tubuhkan kelab 'Saya Anti-Messy' di Facebook okey?

Banner blog Messy akan di pasang selama sebulan mulai dari hari ini sehingga.... ehMmm.. kiralah sendiri ya, sampai 30 hari. Ekekekeke... Kalau mahu lebih sila bayar sewa tempahan iklan. Ekekekeke..

Nota kakitanganku : Pepatah ada mengatakan' Tak kenal maka tak cinta.'








20 kUs-kUs:

iva saionji on May 12, 2010 at 4:12 PM said...

phheeeeewwwiiitttt....tak kenal maka tak chenta..tapi..bila dah kenal...maengada-ngada..hehehehe...nak lawat blog hincik messy ar...bye si tedi..

maiyah on May 12, 2010 at 4:15 PM said...

tahniah pd messy..

sI tEDI on May 12, 2010 at 4:15 PM said...
This comment has been removed by the author.
~LP Lum~ on May 12, 2010 at 4:43 PM said...

tahniah pada en pememnang...
ted, apa lagi?? :p

aNiSa hANg tUaH on May 12, 2010 at 4:50 PM said...

hai messy
tahniah yee
:)

Misz Pinkie Winkie on May 12, 2010 at 5:03 PM said...

tedi
kim salam kat dia yerk.
huhuhu

GiGGLe GaL on May 12, 2010 at 5:27 PM said...

malas la aku ted.. melampau la dak omar ni punye pablisiti.. majuk la aku..

wei..dak itam..ni sme ko punye pasal la ni!! haihhhh...

embun d tengah malam on May 12, 2010 at 5:33 PM said...

sokong pepatah itu

Tie on May 12, 2010 at 5:47 PM said...

Tahniah pada Messy... bertuah dapat kenal Tedi ni tau!!

siti murni ishak on May 12, 2010 at 5:49 PM said...

kim salam tahniah kat beliau...;)

messyremo on May 12, 2010 at 5:52 PM said...

haha


aku baru perasan entri ni tedi..
aku igt aku dah baca habes tajuk entri..

rupenye,ade plak myelit...
di percayai masih solo molo..haha

Yunus Badawi on May 12, 2010 at 5:53 PM said...

Tahniah kpd messy. Bila aku pergi Kuantan nak minta dia belanja hehehe

psst - dah lama jadi follower dia ngeh3x

kak anie on May 12, 2010 at 5:57 PM said...

Tahniah to messy...

cahayachenta on May 12, 2010 at 6:01 PM said...

ehh.. aku pun solo lagi..

omar, kita sepadan la... aku solo ni... haha~~~

a.z.r.i.n.a.03.07 on May 12, 2010 at 6:28 PM said...

owh..tu yang dok mintak gamba di FB smalam...cam nak gado pon ade.. hehe..

ingatkan nak enterprem tp cam xbez lak..


mintak2 si Omar tu xtipler mcm dedulu kann..


saye kat korang berdua ni..
korang berdua yg menghidupkan umah kRina mula2 dulu.. ehh..terlebih sudahh..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ on May 12, 2010 at 6:42 PM said...

tahniah2...jeehehehheh

OnE HeArT..OnE LoVE.. on May 12, 2010 at 7:05 PM said...

tahniah pemenang.
hehe. last time wanie asyik taip-delete-taip-delete dialog contest. last2 tak jadi nak masuk..blur tak ada idea best..=/
haha. tedi, anjur la contest lain lg yah! pasti join kali ini! =D

Softtouch [Hanim] on May 12, 2010 at 8:10 PM said...

tahniah pd messy..sory messy akak dah berpunya..he he he..(motip?)

relevan on May 13, 2010 at 8:34 AM said...

Heh heh Messy kena belanja nih...

GiGGLe GaL on May 13, 2010 at 1:44 PM said...

"dipercayai masih solo"

KENYATAAN YG MERAGUKAN.. KWENG KWENG KWENG.. HAHA..~ LANTAK KO..jato saham ko..haha..~ gelak dengki..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting