Monday, May 31, 2010

Bos takDe! Hoye! Hoye!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:06 AM
Photobucket

Setelah bercuti selama 3 hari di tambah 1 hari Cuti Sakit menjadikan 4 hari semuanya, untuk kembali bekerja adalah sangat 'bluess! Bluess!' sangat.

Tapi 'kebluesan' itu terubat bila mendapati Bos berkursus sehingga Selasa! Hoye! Hoye!!

Mari kita mulakan kerja dengan senyuman lebar!

Nota kakitanganku : Bos aku kalau bercakap tiada nokhtah. Mahu buat kerja pun tidak selesa!




18 kUs-kUs:

lupie on May 31, 2010 at 8:17 AM said...

Party? Your place? Hehehe ...

umi_e on May 31, 2010 at 8:24 AM said...

salam... wah! Kucing tak ada, tikus menari-narilah eekkkk :p

Lya Colours on May 31, 2010 at 8:39 AM said...

aku tunggu masa bos oversea je nih
buleh bergumbira ya ya

azieazah on May 31, 2010 at 8:39 AM said...

Masa Kak Azie kerja dulu, Boss cuma datang tengok setahun 1 kali jer, itupun kena email panggil dia mai, sbb kami nak bonus kami.

hehehehe

POSH76 on May 31, 2010 at 8:42 AM said...

I senyum sbb blogging bukan keje....huhu

deena awanis on May 31, 2010 at 8:50 AM said...

bos aku sentiasa xde..ntah bilenyer yang dia ada...hahaha

Mr feckry on May 31, 2010 at 8:52 AM said...

masuk2 banyak keje

Jantan Keparat on May 31, 2010 at 9:04 AM said...

hrap bos kamu baca..
hahahha...

JMR on May 31, 2010 at 9:32 AM said...

cuti sakit naper?

makdara terdiva on May 31, 2010 at 9:52 AM said...

ni msti tengah lompat2 kijang ni..haha!

selamat berfuya2 :)

kella on May 31, 2010 at 10:02 AM said...

Tedi, aku tak seberani kau buat tajuk entry seperti ini, walaupun hati ini juga menjerit seronok bos takde nih, teringin nak luahkan.. tapi kot2 la dia terbaca, terjumpa blog aku ni.. kes naya pulak, nnt 24 jam dia ada di opis aje.. hehehe.. morning Ted!

meowwmania on May 31, 2010 at 10:20 AM said...

hahaha..bos ckp xbernohtah? koma ada x tedi?

mamai on May 31, 2010 at 10:26 AM said...

bro ngah sedih kerana anak buah bercuti boss kena kerja

Watierman, rmanbkr on May 31, 2010 at 10:38 AM said...

Salam Dik...marilah kita raikan bersama-sama!!! hoooray!

zns on May 31, 2010 at 11:12 AM said...

bos aku yang gila tu ada hari ni...menyampah....kan bagus jika aku buleh bergumbira macam ko hr ini

~LP Lum~ on May 31, 2010 at 12:13 PM said...

salam tedi~

wah3... bestnya... boleh ngulor... :p

Softtouch [Hanim] on May 31, 2010 at 2:08 PM said...

kenangan manis diops bila bos xde....yahoooo!!!! pom pom

she_mah on May 31, 2010 at 3:31 PM said...

sronok ye cuti..kalau di s'wak tmbah lg cuti(gawai) esok dan lusa boleh cuti 6 hari..hehe

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting