Wednesday, May 12, 2010

JanGan LuPa TonTon FiLem Nur KasiH Di PawaGam BerHamPiran!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 9:28 PM
Photobucket

Okey! Aku buat 'entry' bajet macam Khabir Bhatia mahu ambil aku berlakon jadi Nur Aminah. Oh! Watak Siti Sarah lakonan Ummi Nazeera kosong, tidak terisi. Aku boleh ambil tempat itu! Ekekekekeke...

Aku salah seorang peminat drama bersiri Nur Kasih. Jalan ceritanya betul-betul menarik hati aku untuk tonton setiap minggu. Dan ianya masih melekat dalam hati sehingga hari ini.

Siri Nur Kasih akan di filemkan dan di jangka berada di pawagam sekitar Disember ini. InsyaAllah.

Selain dari Syurga Cinta, kita kekurangan drama atau filem yang berunsurkan keislaman, dan harapannya Filem Nur Kasih dapat memberikan sesuatu kelainan dalam industri perfileman tanahair.

Siapa yang akan tonton Filem Nur Kasih, sila angkat tangan!! \0/

Lagi berita di sini.

Nota kakitanganku : Tengok Aliff Firdaus juga!





23 kUs-kUs:

nursarah on May 12, 2010 at 7:39 PM said...

aliff firdaus tak best. bosann. haha

nur kasih best. walaupun pelakonnya macam erghhh. seksa.

FarhanaDr on May 12, 2010 at 7:48 PM said...

Hohohoho.. Ku jarang nengok nur kasih.. Sbb ku jeles amina sama itu abg remyku.. Hik hik.. ;p

meowwmania on May 12, 2010 at 7:51 PM said...

wahh nur kasih the movie??

gud gud...

tawu aje sI tEDI nih huhuu~

Aqma eUcaLypTus GurL on May 12, 2010 at 8:05 PM said...

jom2 kita tgk sama2 nanti.. :)

Jantan Keparat on May 12, 2010 at 8:06 PM said...

BTOI2!!!
besh2!!!

aNiSa hANg tUaH on May 12, 2010 at 8:14 PM said...

waa
ni mesti tgok nieeee

umi_e on May 12, 2010 at 8:33 PM said...

Salam... kat tv pun tak tengok... apa lagi kat wayang *sorry* :p

* semoga peminat NUR KASIH terhibur *

embun d tengah malam on May 12, 2010 at 8:37 PM said...

kena tgk ni..

sbb kata2 nya pasti mendalam

a.z.r.i.n.a.03.07 on May 12, 2010 at 8:47 PM said...

pagi tadi masa baca sokabar ingatkan siri baru Nurkasih kat tv3. rupa2nya filem...

tulah baca tak habis..hehe..


*tunggu keluar kat Astro jek.

Amir on May 12, 2010 at 9:05 PM said...

aku nak tengok!

Alynn Notnot on May 12, 2010 at 9:16 PM said...

tggu diorg tayang kat tv jelah nnt. :D

siti nur fadhilah on May 12, 2010 at 9:37 PM said...

tak sabar! suka cerita khabir bhatia. he's brilliant! nnt kite nengok sesame ye :D

ikiqzana on May 12, 2010 at 9:42 PM said...

x negok cerita bersiri nurkasih la tedi..

hanie@nisya on May 12, 2010 at 10:05 PM said...

dulu ngikot drama dia so of coz akan tengok filem nye :)

blueCITY® on May 12, 2010 at 10:18 PM said...

tgk remy sahak je ar
eekkekek.


jom tgk badminton weh
huhu

alvin takda rumah harga 8juta.... on May 12, 2010 at 10:37 PM said...

tedi..
jgn lupa tiket free utk aku ye..

zino on May 12, 2010 at 10:57 PM said...

harap produser drama TV baca blog ni hehe

Hana Picca on May 12, 2010 at 11:05 PM said...

suke dua2 citer genre islamik mcm nih.. very da...

meo188 on May 13, 2010 at 12:46 AM said...

bwk awek best nie... leh ajak menikah terus

ladymiaka86 on May 13, 2010 at 8:25 AM said...

cik tedi.. jommm tgk sesama nnti.. hehe

N@zihah on May 13, 2010 at 9:31 AM said...

memang best Nur Kasih tu,tapi lembab sangat jalan cerita dia.tapi tengok la nanti camna pulak movie ni,kalau ada peluang dapatlah tengok.hehe

deena awanis on May 13, 2010 at 10:09 AM said...

aku suka tengok nur kasih mungkin sebab teknik cameraman tu amek gambar.lain dari drama2 melayu uang lain..tambah pulak ada si remy ishak!! i like!!!!=)

nuraarin-life on May 13, 2010 at 11:37 AM said...

\0/ \0/ \0/ \0/

satu lekuarga angkat tangan nie..

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting