Tuesday, May 11, 2010

'TuesDay BLues' : Jam LocenG SuDah aDa Dua! menyaMPah!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 8:57 AM
Photobucket


Photobucket

Jam loceng baru. Jam loceng ini lebih awal berbunyi. Dalam pukul 3.00 pagi.Aduhai!! Sabar sahaja!!

'Urut aku Bos!'.

'Yelah!!'

'Kuatlah sikit Bos!!'

'Eeeee!!'

'Erk! Ini nak bunuh aku ni Bos!!'

Malasnya mahu pergi kerja!!!

Nota kakitanganku : Jam loceng asyik berbunyi. Tidur tidak nyenyak!!









19 kUs-kUs:

Watierman, rmanbkr on May 11, 2010 at 8:01 AM said...

Salam Dik.....dah nak sign out tapi nampak lak n3 ni....singgah jap!!!...Meh sambung tidor kat Penang nak?....By the way....Akak nak cepat ni....sebab ada kek yang nak kena Akak bereskan....urusannya....but still I miss you.....banyaknya Akak nak kena datang baca.....sebab dah terlepas banyak sangat....!Orang tua jalannya...bacaannya lambat...terketar2.....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ on May 11, 2010 at 8:05 AM said...

skang musim mengawan ker kak tedi?
kucing kat area umah yanie nih..
kadang2 dok bunyi2 lain mcm jer

hehhehehe

relevan on May 11, 2010 at 8:11 AM said...

Musim kucing mengawan macam musim durian juga..bermusim musim..hehe!

Misz Pinkie Winkie on May 11, 2010 at 8:28 AM said...

hehhehhe..
comel jerk kena urut.
alolo...ciannya dia tak pat tido.

atty's on May 11, 2010 at 8:39 AM said...

mesti besh je tu ..dpt urut...

Lya Colours on May 11, 2010 at 8:42 AM said...

baling jam loceng dlm jamban
hikhik

[s][u][e][h][a][n][n] on May 11, 2010 at 9:05 AM said...

awalnye bunyi jam loceng ...hihihihi

zeqzeq on May 11, 2010 at 9:19 AM said...

zaman ini kena sebut jam jam hhee pangil jam loceng zaman dulu2..

Dee on May 11, 2010 at 9:23 AM said...

jam loceng kt kg MIL dee lg teruk..x pernah berenti berlari-larian di atas bumbung atap rumah..campur plak ngan bunyi chicken..pergh..

aNIe on May 11, 2010 at 9:34 AM said...

tEDL...jam loceng tu kena reset balik...hehehhe

dkama on May 11, 2010 at 9:43 AM said...

hahaha jam takkan berbunyi kalau tak di set... PEACE...

kucingorengemok on May 11, 2010 at 10:21 AM said...

susah tau ada bos kecik macam gini! rasa macam nak piciiiittt je (picit sayang)

Shamrin Mat Janih on May 11, 2010 at 10:39 AM said...

kucing manja jak. cutenya...

asilahmuhajer on May 11, 2010 at 10:40 AM said...

tedi, esok plak wednesday blues..

asilahmuhajer on May 11, 2010 at 10:40 AM said...

tedi, esok plak wednesday blues..

Softtouch [Hanim] on May 11, 2010 at 11:49 AM said...

jam loceng?he he he..nak bermanja lah tu, tu sbb dia berbunyi tu..sian tedi dibangunkan awal...

Miss ... on May 11, 2010 at 11:51 AM said...

hikss boleh la bukak kedai urut nanti haahha

Kyuubi_85 on May 11, 2010 at 12:40 PM said...

kesian eh tak dpt tidur.. sbr jela. hehe. nak kena set tu. hahaha

GiGGLe GaL on May 11, 2010 at 2:27 PM said...

pesanan untuk dak itam :
blog aku tu masih berkabung atas kesedihan kalah ditangan dak messyremo.. ko la ni dak itam! tak rasuah juri.. huwaaaaaaaaaaaaaa... aku masih sadis lagik..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting