Sunday, May 30, 2010

LawaTan MeLePas GeraM Dan BeramaS MesrA Dan BerGoMoL-GoMoLan Dan CiUm-CiUmaN!! BeraPa banYak Dan daaa..!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:03 PM
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hik hik hik! Setelah bertangguh akhirnya dapat juga tengok sendiri anak-anak Pheea. Selalu skodeng blog mummy dia sahaja! Geram sahaja tengok anak-anak dia yang menguit-nguit dalam bakul itu.

Memang comel. Muka semua 'inesen' sahaja. Ekekekeke. Belum berjalan lancar. Terkedek-kedek lagi. Tapi mata semua sudah buntang terbuka. He he he he...

Photobucket

Photobucket

Ini Caspian. Memanglah kucing 'peberet i yu!!'

Peluk dia sampai tudung tumbuh bulu. Ekekekekeke.... Dia main gigit-gigit.

Petang semalam ke rumah Mummy mereka. Terima kasihlah pada Sha yang sudi melayan aku semasa mengadakan lawatan amal ini. Beramallah sangat. Dia yang beramal dengan aku sebab bagi gomol kucing-kucing dia. He he he he.

Oh! Tengah hari mahu jumpa Etty. Ada orang mahu anak kucing. Minta Etty tolong carikan. Aduhai! Kasihan dia asyik melayan karenah aku !! Ha ha ha ha.. Terima kasih Etty. InsyaAllah, semoga proses 'adopt mengadopt' ini berjalan lancar.

Cuaca mendung. Macam mahu hujan!

Nota kakitanganku : Selamat hujung minggu!







17 kUs-kUs:

meowwmania on May 30, 2010 at 9:26 AM said...

baby meow!! tomel nye.........

bestnya kalau dpt nih eeeee gerammm!

sitibeauty shop on May 30, 2010 at 9:45 AM said...

dah hujan dah tedi
tapi kejap je
geram aku
hujan panas

..::..ein..::.. on May 30, 2010 at 9:53 AM said...

wahahahha....comey nye kucing2 kat 2 blog tu...teringin nak bela kucing yg bulu kembang...pagi ni kembar upin, si ipin lak mati...xde dh kitty lg...

ASaDa RyutaRo on May 30, 2010 at 10:04 AM said...

wallaweh!! kiut2 belaka.. mak dia pun steady lagi tu.. hihi :P

cHeRyNa PiReS on May 30, 2010 at 10:22 AM said...

nak sekor!!!! yang kaler campur2 tuh menggeramkan aku betullah...aiseh!~

Jantan Keparat on May 30, 2010 at 10:42 AM said...

alalala...
chumel sgt2!

Ahmad Tajuddin Abdullah on May 30, 2010 at 10:43 AM said...

ni memang peminat TEGAR nih...

Miss ... on May 30, 2010 at 10:48 AM said...

bestnya weehhuuuu cute2 belaka heh

cik aiLebiu on May 30, 2010 at 10:54 AM said...

aduiiii...comelnyaaaa~ (T_____T)

lupie on May 30, 2010 at 10:56 AM said...

You are getting a new kitten soon?
Yay!!

Mama Yuki on May 30, 2010 at 11:06 AM said...

jantungku berdebar2 tatkala melihat si kecik itu...doki-doki-doki...erkkk...nak kucennnnnnn...camne nak adopt kucen ek? mauuuu..huuuuuu

~LP Lum~ on May 30, 2010 at 11:27 AM said...

salam tedi~

hehehe... cumelnya... :)

selamat berhujung minggu gak ted... :)

redNing on May 30, 2010 at 12:13 PM said...

salam tn rumah...

comey kucen tu...kat umah aku pon ada gak 2 ekor. kucen terbiar, bawak balik skrng nih manja giler huuuuuuu

azuan on May 30, 2010 at 12:19 PM said...

kucen rumah orang pun ko bedal gak wakaka~

p/s : seronok bergomol ngan kucen tue yea hihii

e.t.t.y on May 30, 2010 at 9:28 PM said...

tedi,

mana ada susah lah!!! gembira sebab dapat jumpa tedi dan kakak yg suka kucing lantas mak long terus bagi 2 ekor!!!! rezeki kakak tu betul.
kakak tu ada blog tak? kalau ada, minta dia update perkembangan anak anak kucing tu.

and, tedi..nice to meet u babe!

dayah on May 30, 2010 at 9:37 PM said...

tomey nye...dah boleh jalan pn huhuhu
nak satu boleh hehhee

kella on May 31, 2010 at 10:06 AM said...

Tedi, sangat comelllah! anak2 kucing tu..
hahahah... biar aku teka, mata nya terbuka kecil.. tak mampu lagi mau buka luas.. sudah ngatuk dah...

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting