Thursday, May 06, 2010

DenGan RaSa BaiK HatinyA, sayA InGin MencaRi PenceTak skrIn unTuk anGka 067067. PenceTak skRin??

cOrat cOret Oleh : myQza pada 4:05 PM
He he he he.. Pernah cakap tidak mahu buat kuiz yang ini lagi. Tapi aku tarik balik kata-kata aku. Memandangkan trafik yang amat menggembirakan hati aku 2-3 minggu kebelakangan ini, aku ingin buat kuiz yang ini.

Kuiz yang ini agak mudah kerana aku tidak perlu memerah otak fikir soalan macam mahu buat soalan UPSR.
Align Center
Okey!

Aku mencari siapa yang dapat cetak skrin angka 067067 di bahagian jumlah pelawat tepi atas sebelah kiri 'header' dan emelkan kepada aku di mylosermind@yahoo.com

Pengirim emel pertama dengan angka yang betul akan mendapat cenderhati berupa Baucer Jusco RM 10 atau top up RM 10.00 (salah satu ), sekeping kad dan seutas Key-Chain. (utas?) Ekekekekeke...

Okey!

Kita tengok siapa yang kena!!

Nota kakitanganku : Tidak mahu buat yangberhari-hari punya. Ambil angka yang paling dekat!





25 kUs-kUs:

azieazah on May 6, 2010 at 4:12 PM said...

Nak try bleh? hehehehe...

sI tEDI on May 6, 2010 at 4:12 PM said...

sila kak!

JMR on May 6, 2010 at 4:13 PM said...

kompom kena nih..hahaha

sI tEDI on May 6, 2010 at 4:18 PM said...

ha ha ha ha

ada yg sedang begitu gigih!!!

ekekekek

pasrah je lah!!

aNiSa hANg tUaH on May 6, 2010 at 4:20 PM said...

heee
sape la yg kena eyykk

makdara terdiva on May 6, 2010 at 4:21 PM said...

tedi..ko keje kat sekolah @ keje kt Jusco??? konpius mak! haha

sI tEDI on May 6, 2010 at 4:21 PM said...

he he he he

x cuba nis.. laju sangat budak2 ni dok refresh!!

sI tEDI on May 6, 2010 at 4:21 PM said...

mak dara,

saya keje bg budak sekolah makan kat Jusco.

ha ha ha ha

mie on May 6, 2010 at 4:22 PM said...

alamak!!!
terlewat...
gue kena 067068...
hehehee

syalizahanim on May 6, 2010 at 4:23 PM said...

Aishhh.. td bukak 067061 skali lg bukak dh 067070. nangess :((

azieazah on May 6, 2010 at 4:26 PM said...

Yes.. Dah email bukti pada TeDI..

harap2 betul ler kot.

Maklum ini percubaan pertama kali nak test klik klik counter ni.

Sbb no yang nak dikejar tak jauh, boleh ler luangkan masa. Tak sampai pun 10 minit...

Ada cara diaaa.. hehehehe

sueanne on May 6, 2010 at 4:31 PM said...

erkk..
bukak2x je dah 67070..hahaha

azieazah on May 6, 2010 at 4:32 PM said...

Kahkahkah! kalah jugakkkk...

takper hero kalah dulu... yer tak? hikhikhik!

en. AMD on May 6, 2010 at 4:36 PM said...

terlewat 8 org...
rugi...

sI tEDI on May 6, 2010 at 4:37 PM said...

ekekekke

kak azie.. strategi kepantasan tu mantapkan lagi . 1 minit je kak..

TiTin on May 6, 2010 at 4:37 PM said...

aku da jauh ketingglan...
miss lg baucer jusco rm10..

Salmia on May 6, 2010 at 4:42 PM said...

yayy.. dapat jua akhirnya.. 067067 tu milik saye!

Kamsiah on May 6, 2010 at 4:46 PM said...

alamak...terlewat datang sini le..

farra8979 on May 6, 2010 at 4:52 PM said...

tlepas sudah... T_T

Dee on May 6, 2010 at 5:02 PM said...

terlepas sudah!

hafizrahman on May 6, 2010 at 5:16 PM said...

tgh nangis sambil hentak2 kaki sebab terlepas...grrrr!!!

kella on May 6, 2010 at 5:30 PM said...

alahhhh.. dah lepas ler ted! no 67118 pun cantik lah tedi.. tukar la semula nombornya! hehehehe...

ONE ZABA on May 6, 2010 at 5:36 PM said...

dah terlajak la pulak....

fikaryna on May 6, 2010 at 5:44 PM said...

terlajak lajak pulak..huhu..

Tn.Punya on May 20, 2010 at 9:50 AM said...

Tips dapatkan trafik ini aku dapatkan dari blog sahabat kita digengblogger, jika inginkan trafik yang mantap baca tips disini http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/tips-tingkatkan-trafik-menggunakan.html/

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting