Wednesday, May 26, 2010

TanDa-TanDa kamU MenGhaDaPi masaLaH......

cOrat cOret Oleh : myQza pada 12:05 PM
Photobucket

1. Kamu sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur

Photobucket

2. Tengkuk kamu sentiasa sakit dan sukar memusingkan kepala.

Photobucket

3. Rambut kamu tetap kusut masai selepas mandi walaupun menggunakan syampu yang terbaik.

Photobucket

4. Kepala kamu sentiasa merasa pening dan berasa seperti di awangan.

Photobucket

5. Berat badan kamu terus naik dengan mendadak walaupun telah berusaha kerasa mengurangkannya.

Photobucket

6. Kamu sentiasa merasakan fikiran terlalu sempit.

Photobucket

7. Kamu sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat.

Photobucket

8. Kamu rasa diri kamu begitu kecil dan selalu di permainkan.

Photobucket

9. Bos sentiasa marah dengan kamu.

Photobucket

10. Sentiasa basah kuyup waktu keluar makan tengah hari walaupun berpayung.

Photobucket

11.Kamu sentiasa merasa terlalu penat setiap hari.

Photobucket

12.Sentiasa merasa diri tersepit.

Photobucket

13. Sentiasa merasa kehadiran tetamu asing.

Photobucket

14. Sentiasa merasa hendak demam dan panas pada bahagian kepala.

Photobucket

15. Yang terakhir sekali, kamu sentiasa merasa keseorangan dan merasa amat takut seolah-olah ada orang lain di dalam rumah.

Adakah tanda-tanda ini pada kamu? Jika ada ini adalah beberapa faktor yang menyumbang kepada masalah mental!! Sila dapatkan rawatan segera!

Nota kakitanganku : Terima kasih kepada Kak Tuah atas kiriman emel ini. Telah di ubah suai sedikit kak!! He he he he...





35 kUs-kUs:

Tuah Hanani on May 26, 2010 at 10:05 AM said...

wp dah ada pengubahsuaian, kelucuannya tetap ada.
sentiasa buat kita tersenyum dgn gelagat mereka yg sgt comel...

[s][u][e][h][a][n][n] on May 26, 2010 at 10:43 AM said...

comel kucin yang gomok tu hahahhahah

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ on May 26, 2010 at 10:44 AM said...

minggu ni sakit tengkuk...
salah tidoQ agak nyer
kucing2 yg comel

hehheheh

Misz Pinkie Winkie on May 26, 2010 at 10:44 AM said...

aduhai tedi.
ilang stress pepagie nie tengok gambar2 comeiii.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr on May 26, 2010 at 10:50 AM said...

masalah mental yg dipengaruhi oleh emosi

NARDtheNERD on May 26, 2010 at 10:52 AM said...

eh. ada sikit sikit ciri tu kat i.
teehehehe~

POSH76 on May 26, 2010 at 10:56 AM said...

I minat kat tengkok senget tu kem salam sayang yer hehe

Nur Su'aidah on May 26, 2010 at 10:56 AM said...

alamak tedi!! 10 dari ciri-ciri diatas, aku ade. adeiiiii~

NiNa' on May 26, 2010 at 11:01 AM said...

mak aihhhhhhhhh tengok kucing montel tu.. teringat kucing dlm shrek yg da gemokk tu.. comeyyyyy

N@zihah on May 26, 2010 at 11:07 AM said...

slm.beznya!!!ada gambar kucing2 sekali sebagai contoh,suka sangat!hehe.

Ms.Lilies on May 26, 2010 at 11:09 AM said...

aku paling suka tgk kecomelan num 2, 5 ngan last sekali...
kiuttttt

meowwmania on May 26, 2010 at 11:25 AM said...

nice,

kreatif..

tiumkan kucin yg last tu yerk, comel sggh!

a.z.r.i.n.a.03.07 on May 26, 2010 at 11:26 AM said...

no 5 sesuwaiii sangat ! huhu..

h a n i e on May 26, 2010 at 11:35 AM said...

no. 7!!

hahahahaha :P

azieazah on May 26, 2010 at 11:45 AM said...

Berpinar mata tengok semua kucing tu. Heheheh...

QieFLy si Dolce on May 26, 2010 at 11:49 AM said...

hahahah suka tngok pic last skali tu comel bangat mata dia....

nope kita takde pown simptom seperti masalah di atas.... :P

blueCITY® on May 26, 2010 at 11:57 AM said...

hehehhe...
ada juga
daha da manusia
ada hari turun naik
ekekekke

~LP Lum~ on May 26, 2010 at 12:02 PM said...

salam tedi~

sgt cumel... dan aku memang menghadapi hampir kesemua gejala2 itu... :p

niesz on May 26, 2010 at 12:22 PM said...

hehe..comel nyer kucing2 tu..huhu..nampk nye niesz ade prob sbb ade tnda2 mcm ni la..

aNiSa hANg tUaH on May 26, 2010 at 12:25 PM said...

hehehhe
comel2 gmbr nyee
ade terkena jgk simptom itu
:))

ctpayong said...

urghh..hebatlah ko ted. rasenya elok ko bukak klinik pakar kucing bermasalah..aku org pertama potong Q nak visit klinik ko...hehehe

ber_u_wang on May 26, 2010 at 12:47 PM said...

my twin ai kena no 15 tu..


sebab memang dok sorang kat umah...

Dee on May 26, 2010 at 1:29 PM said...

suma pun comel2..hehehe..

lupie on May 26, 2010 at 1:40 PM said...

Really, really made my day!!!

en. AMD on May 26, 2010 at 1:41 PM said...

haha... sgt lucu baca n3 ini...

white rose on May 26, 2010 at 1:44 PM said...

hahahaha...

kelako le aksi2 kucing ni...kiut...

Roronoa Zoro on May 26, 2010 at 1:47 PM said...

iii.. comelnya kucing.. kelakar kak nie.. ahhahaha
hahaa
hahaha
aduhai.. mmg tergelak lah.. =D

cikgu isza on May 26, 2010 at 2:26 PM said...

comel jer entri ni.. suka :D

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ on May 26, 2010 at 2:40 PM said...

kucing yang macam tersepit tu cute plak..hehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ on May 26, 2010 at 3:09 PM said...

cumil2 kucing itu
hehehe

✿nenek moden✿ on May 26, 2010 at 4:30 PM said...

hehehehe..adegan kucing beraksi dgn masalah masing2..hehe

asilahmuhajer on May 26, 2010 at 4:35 PM said...

gambar2 tu memang unik tapi rasa tak puas la kalau tak dapat tengok gambar kucing tedi sendiri.

nak gambar kucing tedi gak..

Hana Picca on May 26, 2010 at 5:25 PM said...

hahahaha.. i want that gumuk cat! i want him!

geram giler tgok kucen2 nih.. geget dia

::ienafazlyna:: on May 26, 2010 at 8:45 PM said...

nampaknya aku pun bermasalah

Miss ... on May 26, 2010 at 8:46 PM said...

suka entry ni byk pose2 comel2 hikss gerammmm

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting