Tuesday, May 11, 2010

BiG aPPLe DoNut , ProJek Dan CIMB AvivA TakafuL BerHaD.

cOrat cOret Oleh : myQza pada 10:39 PM
Photobucket

Baru balik dari bertemujanji dengan bekas Bos.

Ada projek.

Syukur.

Rezeki.

Doakan semuanya berjalan lancar.

Bekas Bos beri sedozen Big Apple Donut. Kalau jumpa memang ini buah tangan dari dia.

Kenyang.

Kepala pula sakit sebab lama sangat bergayut dengan mamat dari Takaful yang mahu tawarkan insurans Takaful aViva CIMB (Kalau tidak silaplah. ) Insurans yang di tawarkan untuk pemegang akaun CIMB. Siapa-siapa ada ambil insurans ini boleh kongsi bersama.

Maaf kalau aku tertidur dan tidak sempat membalas lawatan kamu.

Terima kasih.

Terima kasih.

Terima kasih.

Jemput makan donut semua.

Ambil seorang satu.

Jangan rebut-rebut.

Siapa cepat dia dapat.

Nota kakitanganku : Kenapa aku taip macam ini? Sengal!!!






Align Center

31 kUs-kUs:

FarhanaDr on May 11, 2010 at 8:36 PM said...

TEDI!!!!! Kat melaka dah ade Big Apple ke????

Nur Hawa Mohd Zin on May 11, 2010 at 8:38 PM said...

haha....dah ada ke? katne?

sI tEDI on May 11, 2010 at 8:38 PM said...

dah lama gamabn ada dr.

kat dataran pahlawan!

sI tEDI on May 11, 2010 at 8:38 PM said...

apa yg aku taip ni????

farhana n hawa :

dah lama ada . kat dataran pahlawan :)

ItaJeff on May 11, 2010 at 8:40 PM said...

emmmm...big apple....yumm yumm

Nur Hawa Mohd Zin on May 11, 2010 at 8:43 PM said...

eh nape tak pernah jumpa pun...hahahaha...makin maju melaka dgn shopping complexnye..ehh.jap mcm pernah tau jer kat area mana big apple.ni...huhu..cam pernah beli

zaradgreat on May 11, 2010 at 9:00 PM said...

copp!!!
aku nak say cheese!
copp!!!

hahahahahhaha

Amieynna Amin on May 11, 2010 at 9:09 PM said...

sedozen itu 12 ketul kan?
banyak nye..
best nye..
kena makan sekarang..
kalau lambat nanti dah keras..
kurang best lak..
hehe..
kalau x abes..
meh pas kat jb..
pakai courier..

amar haziq on May 11, 2010 at 9:10 PM said...

big apple..my feveret tu..=>


singgahlah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

messyremo on May 11, 2010 at 9:15 PM said...

aku nk yg ujung sekali tu....

ALIEN...hehe

sedap giler...

jap,betol ke name die alien ek?

nasikputeh on May 11, 2010 at 9:15 PM said...

sila pos.

bukan insuran.
tapi
big apple tersebut.
sekian.
hehe

umi_e on May 11, 2010 at 9:17 PM said...

Salam... terima kasih jemput kami merasa BAD (Big Apple Doughnut) yang sedap tu ya ;)

Aqma eUcaLypTus GurL on May 11, 2010 at 9:17 PM said...

baru lepas makan big apple jugak ritu... sedap kan big apple? huhuhu

ciK LyndaWawa igUana on May 11, 2010 at 9:20 PM said...

sedapnya donut....nak jugak..huhuhu

aNiSa hANg tUaH on May 11, 2010 at 9:21 PM said...

huwaaa
rezeki tu kak tedi
mau!!

TiTin on May 11, 2010 at 9:42 PM said...

sedozen big apple ke...byk tuuu..ngdam la lakk...

ejaMaria on May 11, 2010 at 9:43 PM said...

best nye donut... lama tak pegi big apple ni... mmmmm terliur la pulak.... ohhhhh tidak rosak nnt diet...

The Chair Speaks on May 11, 2010 at 9:51 PM said...

Wah! Have never seen such colourful doughnuts! Delicious?

ladymiaka86 on May 11, 2010 at 10:09 PM said...

cik tedi.. mahu juga big apple itu.. cik tedi blanje eyh.. boleh?? projek mesti masyukkkk nanti.. doa2 sumer berjalan lancar.. weeeee~ (sambil kenyit mata)

cikgu isza on May 11, 2010 at 10:29 PM said...

lalu kat depan big apple ari tu tengok jer.. dalam hati berkata.. jiran depan rumah buat donut pastu ubuh macam2 atasnya mesti lagi sedap dari big apple ni..

lupie on May 11, 2010 at 10:31 PM said...

Donuts! Yummy! Nak dua!

lupie on May 11, 2010 at 10:31 PM said...

Donuts! Yummy! Nak dua!

Liliyuli on May 11, 2010 at 10:53 PM said...

manis sgt tak donut tu?
tedi dah ngantok sgt la tu..hehehe

hanie@nisya on May 11, 2010 at 11:09 PM said...

sedapnye donut big apple...

Jantan Keparat on May 11, 2010 at 11:29 PM said...

si tedi!!!
mane yg ak..
donut x ckup!!!
g beli tok ak!!!
cepat!!!!!

white rose on May 11, 2010 at 11:41 PM said...

huwaaaa...

dah lama xmakan big apple...

QieFLy si Dolce on May 11, 2010 at 11:48 PM said...

huhuhuhu sedapnyer

embun d tengah malam on May 12, 2010 at 12:00 AM said...

silakan

a.z.r.i.n.a.03.07 on May 12, 2010 at 9:12 AM said...

ok jek takaful tu..

saving utk masa depan + perlindungan lah kononnya..

kella on May 12, 2010 at 2:27 PM said...

oh, tedi, kamu juga ada big apple nih! hehehe.. best kan? terliur aje mereka yg melihatnya! huhuhu...

nuraarin-life on May 12, 2010 at 4:39 PM said...

pernah layan big apple, mmg sedap.. tapi saya lebih ke dunkin donut, maybe sbb donut pertama saya..ecehh

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting