Thursday, April 01, 2010

PeNaJa kETiGa : FIzrIn sHoPPe

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:28 AM
Alhamdulillah. Penaja untuk 'contest' bertambah lagi. Kali ini datangnya dari Blogger KakRina melalui kedai atas taliannya Fizrin Shoppe.

Terima kasih kakrina. Tajaan Fizrin Shoppe terdiri daripada :

Hadiah Tempat Pertama : Produk Tupperware (Jaminan Seumur Hidup ) berharga RM 30.00 & Produk Kesihatan Alya bernilai RM 30.00

Hadiah Tempat Kedua : Produk Kesihatan Alya bernilai RM 30.00

Hadiah Tempat Ketiga : Keronsang bernilai RM 15.00

Terima kasih Tuan Kedai, Kakrina atas tajaan. Aduhai! Terasa aku pula ingin jadi peserta. Untuk melihat keseluruhan hadiah sila klik di sini okey?

Oh! Kepada kaum Adam yang mempersoalkan tajaan gelang, wah wah wah!! Kalau menang bolehlah hadiahkan kepada isteri atau adik perempuan atau ibu atau 'awek' atau anak atau anak jiran perempuan! Amacam? Okey tidak? He he he he...

Hadiah gelang sudah sampai. Terima kasih e-sara gallery shop.

Sekali lagi, untuk melihat hadiah-hadiahnya boleh klik di sini.

Apa lagi. Sila turut serta dengan mengklik banner 'contest' di 'side bar'.

Terima kasih.






6 kUs-kUs:

Watierman, rmanbkr on April 1, 2010 at 7:54 AM said...

Salam Dik....Tahniah atas satu lagi tajaan...dah bertambah berprestij nampaknya contest ni....! Makin kelu lak idea nak keluar dari mulut Dak Itam....tak terkeluar dialognya!!!! Akak ni jenis yang "GABRA" kalau benda2 prestij ni...cam stage fright gitu!...Moga suksess ya Dik!

blueCITY® on April 1, 2010 at 7:57 AM said...

dak tedi, hepy besday
moga panjang umur
murah rezeki
cepat kawin
lallalala











eh ya ke?
ur besday is 2day?
ekekekek..










esok i post kontest u okay


xoxo

ikan emas on April 1, 2010 at 8:23 AM said...

hebat..
promosi pun bagus..

...syg IE tgh perah idea ni nk msk ni

Misz Pinkie Winkie on April 1, 2010 at 8:44 AM said...

bestnya adiahhhh.
tak rugi masuk..
kalo menang alhamdulillah.

Dee on April 1, 2010 at 9:51 AM said...

sponsor lagi..syioknya..

tedi dgr x pg td kt hotfm..psl keje guru semakin membebankan..ada sorang caller tu ckp (dia cikgu)..keje kutip yuran tu keje kerani..tp kerani buat keje pentadbiran je..ha..ko jwb tedi..kalo dee suruh maksu dee yg keje pt kt sekolah tu jwb..mesti dia ckp..sapa cikgu tu? suruh dia duduk kerusi kerani sekolah..nak tau bz ke x bz..hehehe..

makdara terdiva on April 1, 2010 at 10:37 AM said...

hy tedi..

akak nak join contest tu..
rase tercabar plak..kehkehkeh..

ni link akak..

http://diaryumi.blogspot.com/

rase cukup x syarat2nye???

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting