Thursday, April 01, 2010

eDIsI kEnanGan : CaTPaD (sILa BaCa MousEPaD )

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:30 PM
Barang mahal. Tiada di jual di mana-mana. Sukar di dapati. Satu dalam seribu. Kamu pasti mahu memilikinya.

Photobucket

CatPaD!! Sila baca : MousePaD!!
Jangan lakukan ini kepada kucing kamu!






37 kUs-kUs:

ashie023 on August 24, 2009 at 8:53 AM said...

dak utih oi..ko sedor x ape kat atas belakang ko tuh?tsk tsk...

ije on August 24, 2009 at 8:55 AM said...

haha. kucing suka menyibuk time kita layan tenet. kan? euuww. main terkam jari2 yang menari kat keyboard. adei~

a.z.r.i.n.a.03.07 on August 24, 2009 at 8:58 AM said...

hahahaha...
sian Dak Utih kena buli ngan boz dia....

Snowwhite Zone on August 24, 2009 at 8:59 AM said...

ted-

btl2 kucen suka sibuk bl kita tgh mlayri ternet..

dak utih manja sgt...

asilahmuhajer on August 24, 2009 at 9:19 AM said...

boleh buat teka teki baru ni..

Liliyuli on August 24, 2009 at 9:37 AM said...

bau kain batik tu tak sama ngan ngan kain kaler oren itu..
ala...mcm bau bantal busuk lu ar..
hahaha

Naff said...

Cumil nye kucing itu...kirim dekat i lah he he he

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:25 AM said...

dia memang tak sedar diri dak ashie.. ekekekkeke

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:26 AM said...

ije : dia suka duduk atas kebod... lain kali boleh belikan die kebod satu.. duduk lah sampai muntah :P

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:26 AM said...

kakrina : beliau yg minta di buli.. ekekekekke

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:26 AM said...

anis : memang penyibuk... dok gigit wayar mouse... ekekekeke

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:27 AM said...

asilah : ekekekekekke... apakah yang ada di bawah mouse... ekekekeke :P

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:28 AM said...

liliyuli : mengada2. buat bilik ni macam bilik dia.. rasa2 nak tdo.. dok sondol2 pintu... kena ada bilik khas ni.. ekekekeke

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 10:28 AM said...

naff : sila bagi alamat!! :P

GiGGLe GaL on August 24, 2009 at 10:40 AM said...

oiiiiiiiiiiiiiiii....
rindu giler aku kat blog ko..smlm aku bz tak online smpai malam..

hehehe... gila comel dak gemuk nih..wakakaka..

ko btaw dak utih..tolong la puasa.. jgn tinggal puasa..dah akil baligh da tu... wakakakaka

GiGGLe GaL on August 24, 2009 at 10:46 AM said...

jap..2nd time aku masuk balik blog ko..nak nengok...

tetiba aku teringat time perut aku kene scan.. ape kata ko pon buat ala2 mcm doktor scan perut ibu mengandung tuhh... sapu jelly tu..
pastu nnt mesti teruja dak utih..

wakakaka.. idea gila time puasa.. biasa la.. layan otak..

dotblogspotdotkom on August 24, 2009 at 11:20 AM said...

bebaik...pastikan tetikus kamu tidak di cakar oleh CATPAD..huhuhuhu

Softtouch [Hanim] on August 24, 2009 at 11:22 AM said...

alahai cutenya dak utih jd mouse pad...elok diam plak tu dia...
dah mcm baby plak dak utih yer, kalu cuci kan dia tu, xnak tido..mcm budak2lah kalu kita basung selimut or sarung bantal busuk tu dia xnak tido or maragam...kiss utk dak utih..

@--- Sueanne ----@ on August 24, 2009 at 11:24 AM said...

hahah..
dak utih jadi catpad??..
abis le bulu2 die nanti..
mau botak kt atas badan die..hihihi

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 11:30 AM said...

ampeh jo mrs giggle : dah lah kucing aku tak mandi.. kang keras lak kena gel... ekekekekekekke...

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 11:31 AM said...

ekekekke pakcik... dia tak cakar. gigit2 lagi adalah... ekekeekekke

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 11:31 AM said...

ekekekeke hanim.. sekarang ni dia suak tdo atas lantai jek.. ekekekek.. tapi tetap nak masuk bilik!! x de maknenye nak tdo sepah2 kat luo ni.. ekkeekke

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 11:32 AM said...

ekekekekekeke... kena gosok2 nak seret2 ni... ekekekekeke..

itafukada on August 24, 2009 at 11:58 AM said...

alahai..cian dak utih jd cat pad.err..leh pinjam x?hehe..

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 12:13 PM said...

eh eh ita.. x boleh.. ekekekekek

lupie on August 24, 2009 at 1:18 PM said...

Hahaha ... this is so cute!!!!

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 1:34 PM said...

ekekekeke.. Thank;s sis!!

Tinie a.k.a Ibu Fatin on August 24, 2009 at 1:51 PM said...

wah kucing mu sangat bijak..

Wanita Itu on August 24, 2009 at 1:57 PM said...

comey nyer kucing kamoo tediiiiii!!

geram geram heee

rindu kucing2 di kampung huuhuuhu..

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 1:59 PM said...

ekekeke tinie... saja2 je di ani.. buat2 bijak :)

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 2:00 PM said...

ekekekeke te : balik kg nanti picit2 kucing tu yek? :P

ustazah dyLLa on August 24, 2009 at 4:31 PM said...

nk pinjam sebulan kak...pos ye

<< s| tED| >> on August 24, 2009 at 4:35 PM said...

ekekkekeke... x dapek den nak nolong dylla!! :P

Wanita Itu on April 1, 2010 at 8:33 PM said...

rindunyer.. :(

Tuah said...

kalau anak2 akak la yang dijadikan mousepad mcm ni, dah tentu putus wayar mouse tu dikerjakannya...

nareiQa on April 2, 2010 at 10:30 PM said...

comei je die dok diam sambil berfikir
: amende blakang aku nih ?

Snowwhite Zone on April 3, 2010 at 10:04 AM said...

missed him ~~

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting