Monday, April 05, 2010

Cek NuFFnanG : Kau TiBa TePaT PaDa Masanya Dan aTas PermInTaan akU PaParkaN JuMLahnya yanG BoLeh BuaT BeLi Nasi LeMak LiMa PuLuh BunGkus!!

cOrat cOret Oleh : myQza pada 7:33 PM
50 bungkus sahaja? Okeylah! Atau lebih.. Alhamdulillah. Cek sudah sampai. Sebulan lebih menunggu. Bolehlah bayar semua hutang! Ha ha ha ha..

Photobucket

Ini adalah rungutan dari pembaca di blog aku berkenaan dengan 'entry' ini. Yup! Aku pun pelik kenapa aku tidak mahu sebutkan amaun. Selalu kalau orang mahu tunjuk dia punya 'buffered earning' ke pendapatan ke, mesti dia akan 'blur'kan bahagian amaun. Perasan tidak? He he he he... Mungkin terlalu banyak agaknya, takut kena curi. He he he he..

Photobucket

Dak Itam sudah bersedia untuk umumkan jumlahnya.

Tadaaaaa.. Terima kasih Dak Itam nanti aku belanja kau 50 tin Whiskas!! :) Alhamdulillah. Syukur.

Photobucket

Ini adalah rentetan dari 'entry' ini.
Aku pun tidak tahu apa masalah dia sebenarnya. Pada kau yang selalu tidak puas hati, ini bukti usahanya. Bukan usaha yag miskin. Tapi usaha yang bersugguh! Tiada siapa yang akan beri kau RM 400.00 atau lebih begitu sahaja.

Terima kasih kepada semua. Jangan minta aku belanja seorang satu, aku sudah laburkan separuh atau lebih untuk buat 'contest' untuk kamu sertai. Jangan lupa turut serta.

Nota kakitanganku : Alhamdulillah. :)








40 kUs-kUs:

Misz Pinkie Winkie on April 5, 2010 at 2:34 PM said...

si tedi.
jgn lupa belanja tau.
hahhhahha.

Ieda Al-Habsyi on April 5, 2010 at 2:38 PM said...

yeahhh :) tedi beli baju kucing nnt ek :)

blueCITY® on April 5, 2010 at 2:41 PM said...

uh uh tedi, leh tahan gak amaun tuh
tempuh berapa lama dapat 4 rat lebih tuh?
i baru lagi kan, tapi boleh tahan gak la, cuma kena belajar banyak g . ni jeles nih, ekekekk..

caiyok!!

Softtouch [Hanim] on April 5, 2010 at 2:43 PM said...

tahniah tedi...byk tu 400++...betullah sapelah yg nak kasi gitu jer 400 kan...semoga amount akan dtg lagi byk dr yang ini...hepy berblogging tedi...gud luck

kella on April 5, 2010 at 2:46 PM said...

Alhamdulillah..
nak join nuffnag jugak!

Che' Pit on April 5, 2010 at 2:50 PM said...

hihi byk gak tu
tahniah..

kak anie on April 5, 2010 at 2:56 PM said...

Alhamdulillah...banyak jugak amaun itu...akak tumpang gembira buat tEDl...semoga dimurahkan rezeki...nanti akak balik melaka boleh belanja ikan bakar plak..hehehhe

Aini on April 5, 2010 at 2:56 PM said...

best best dan best..huhu =) Bile la earning sy nak cecah angka tu.. =)

puteri katak on April 5, 2010 at 2:59 PM said...

wau hebat.
wau wau hebat hebat..
*cheers*

e~car182 on April 5, 2010 at 3:00 PM said...

byknye!!!!!!!!!!
bape lama ek baru leh dapat byk tu?
owh,kalo nak tunjuk bfered earning,tekan print screen then paste kat paint..tunjuk eh,,hehe

~UNai~ on April 5, 2010 at 3:00 PM said...

banyaknyerrr... brapa lama nunggu nak dapek byk tue? ;-)

~UNai~ on April 5, 2010 at 3:00 PM said...
This comment has been removed by the author.
JMR on April 5, 2010 at 3:01 PM said...

wah, bestnyer..makin bersemangat JMR nak trsu berblogging...dr men FB je manjang, bek upkan blog..ade gk hasil..hikhik

Dee on April 5, 2010 at 3:04 PM said...

pergh..byk tu tedi..tu hasil brp lama eh tedi?

RaFFLeSiA MeRaH on April 5, 2010 at 3:08 PM said...

alhamdulillah...bukan takat nasi lemak leh beli, nasi ayam pun dpt tuuuu.....ahaksss...tahniah yer....

nuraarin-life on April 5, 2010 at 3:17 PM said...

alhamdullilah... nanti berkat kesabaran semua kita pun boleh dapat macam tedi juga...

Terima kasih kerana melabur pd contest..kami pun dpt tumpang hasilnya..hehehe

makdara terdiva on April 5, 2010 at 3:18 PM said...

takziah pd yg dengki2 tu..
TAHNIAH pd u Tedi..

white rose on April 5, 2010 at 3:18 PM said...

wah...banyaknye...

jom, blanje make kat umbai...

muehehehehe...

messyremo on April 5, 2010 at 3:18 PM said...

tediiiiiiiiiii....

nak satus...
meh ler banjer aku..ekeke

relevan on April 5, 2010 at 3:29 PM said...

Tedi..boleh lanje kat McD depan zoo Melaka tu dak?..

syaf on April 5, 2010 at 3:33 PM said...

wah ekau kayo..blanjer aku petang ni kat kedai mamak yg hari tu...



***Tetibe

hans on April 5, 2010 at 3:52 PM said...

hahaha
teddy
aku pun sama dapat rungutan
ada blogger kata Duit Takkan Datang Dengan MUDAH

Memang lah tak mudah
lama plak aku nak dapat RM50
hahahaha
aku pun dah boleh cash tapi simpan dlulah
nanti banyak2 cam ko punya tu baru keluarkan
hahah

Miss ... on April 5, 2010 at 4:05 PM said...

wah boleh thn tedi usaha lagi blhdpt riban2 k ehe

[s][u][e][h][a][n][n] on April 5, 2010 at 4:09 PM said...

wah byknyer....aku malu nak tunjuk amaun...x byk cam ko huhuhjhu

Watierman, rmanbkr on April 5, 2010 at 4:12 PM said...

Syukur Dik...Akak tumpang gembira atas susah payah kamu...Akak bangga....teruskan berusaha..banyak tu..pendapatan untuk sara Dak2 bulu tu !!!

Mr PenyuBiru on April 5, 2010 at 4:28 PM said...

hehe..kelakarlah baca komen tu. siapa kata duit Nuffnang dpt dgn mudah? yg nampak mudah bila dah dapat hasil,tapi sebelum dpt hasil tu,berpeluh ketiak gak lah pulun buat entri dan blogwalking.tu pun kira usaha tu.bukannye goyang kaki jer.

Azuan on April 5, 2010 at 4:37 PM said...

aku tak pernah kumpul..cukup je 50 terus keluarkan hahaa

fikaryna on April 5, 2010 at 4:46 PM said...

tahniah..si pendengki 2..biar Allah je balas..jeles ar tuh..huhu..

Wanita Mutalib on April 5, 2010 at 4:46 PM said...

wow!!
te punye 5.00 tak gerak-gerak dari bulan lepas heeeee...

Yunus Badawi on April 5, 2010 at 5:51 PM said...

tahniah! 446x

setiap sehinggit aku ucapkan sekali tahniah hehehe

Naim Isa on April 5, 2010 at 5:52 PM said...

pergh..okler tuh...
tahniah :)

dkama on April 5, 2010 at 6:01 PM said...

bestnya dapat duit... PEACE...

aNiSa hANg tUaH on April 5, 2010 at 6:31 PM said...

bestnyee
rezeki tuh
:)

iqbalsyarie on April 5, 2010 at 6:33 PM said...

alhamdulillah...murah rezeki cik tedi .. =)

nj on April 5, 2010 at 6:44 PM said...

sitedi...
boleh lah belanja kak norma ikan bakar Umbai...

zaradgreat on April 5, 2010 at 6:51 PM said...

tahniah2!!
itu hasil usaha kita
kalau tak usaha mana nak dapat duit..
aish

LyNn HaMzAh on April 6, 2010 at 3:40 PM said...

syoknyer...tahniah yer...

DaHLia on April 6, 2010 at 4:25 PM said...

wahhh banyaknya!!!

hebat aaaa.....

bape bulan tu??

norliza_osman on April 6, 2010 at 4:51 PM said...

betul lah tu tedi.. bile cakap amount je banyak yang jeles..bagi liza tu rezeki masing-masing lantak lah ape pun..

Jard The Great on July 30, 2010 at 5:00 PM said...

dua kali je cash out ke tedi? bnyk tuuu

 

KaDangKala D|am |tu AdaLah Leb|h Ba|k... Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting